Tesettür Giyimde Kap

kapTesettürlü bayanların elbiseleri üzerlerine giyindikleri pardösü tarzında olup diz kapağının altına uzanan giysiye kap adı verilir. Fakat pardösüden daha kısa boyuttadır. Feraceler gibi ince kumaşlı ve hafiftir. Genel olarak pantolon ile beraber giyilir. Pek çok renk çeşidi ve pek çok modeli bulunmaktadır. Elbise tarzında olanlar, pileli, belden bağlamalı, dümdüz diz kapağının altına direk olarak inen modelleri vardır. Özellikle sıcak mevsimlerde renk çeşitleri cıvıl cıvıl ve ilgi çekici olmaktadır.

İsteğe göre fermuarlı ya da düğmeli seçenekleri de bulunuyor. Tesettür denildiğinde akla gelen dış giyim ürünlerinden bir tanesidir kap. Kaplar pardösülere göre daha ince bir kumaştan üretildiği için birçok bayanın ilk tercihi oluyor. Pardösülere nazaran biraz daha hareketli ve süslü tarzdadır. Özellikle genç kızlar tarafından daha çok tercih ediliyor. Belden kemerli ve kurdeleli modeller de çok fazla ilgi görmektedir.

Uygun fiyatlara çok güzel rengârenk modelleri rahatça bulmak mümkündür. Tesettür mağazaları günümüzde çoğaldı. Bu sayede birçok tesettürlü bayan muhafazakâr giyim ürünlerini çok kolay bir şekilde satın alabiliyor. Bu tarz ürünleri alabileceğiniz internet siteleri çok gündemde. Yaz mevsiminde kavurucu güneş altında pardösü ile durmak çok zor olduğu için bayanlar kap almayı ve yazları ferahça dolaşmayı daha çok tercih ediyor.

Rengârenk seçenekleri ise insanı bir başka cezp ediyor. Her yaşa her zevke uygun kaplar son zamanlarda da oldukça moda. Pembe, mor, sarı, turuncu, uçuk mavi, beyaz, pudra rengi ve krem rengi yazları özellikle daha çok kullanılmaktadır. Koyu renk severler için siyah, lacivert, zümrüt yeşili, kahverengi gibi birçok rengi de mevcut. Jean ile beraber spor bir hava yaratmakta mümkün.

Kumaş pantolon ile daha ciddi bir hava yaratmak isterseniz de sizin tarzınıza kalmış. Fermuarlı olanlar daha çok pratik olurken düğmelilerin ise ayrı bir zarif duruşu var. Kaplar son dönem tesettür giyimin vazgeçilmezleridir. Oldukça kullanışlı ve kaliteli ürünlerdir. Uygun fiyatlara bulabilmek zor değil. Her bütçeye, her yaşa, herkese uygun bu kaplar oldukça ilgi görüyor.

Tüm kap modelleri için tıklayınız: http://www.modaselvim.com/kap-kaban

Bir cevap yazın