Tesettür Giyimde Kap Ve Pardösülerin Vazgeçilmezliği

tesettür kapSırt çantanızla bir geziye veya alışverişe giriyorsanız, dış görünümünüzü dengelemenin en iyi yolu üstünüze bir kazak veya tesettür kap almak olacaktır. Bir tunik ve pantolonla tamamladığınız giysiniz günlük kıyafet için iyi bir seçimdir. Günlük faaliyet için amacına uygun bir kıyafet olarak rahat olacaktır. Görünümü tamamlayan kaplar kırışıksız ve ütülü haliyle düz bir dış görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Kaplar hem daha spor bir kıyafet, hem de koruyucu bir dış parçadır.

 

 Kat Pantolonlarla Birleştirilen Giysiler

 

Kot pantolonlar her kıyafet stilinde olduğu gibi, tesettür giyimin de en çok tercih edilen giysiler arasında yer alır. Yıkanmış bir kot pantolon ve gömlek, güzel bir çift spor ayakkabı ile harika kombin oluşturacaktır. Bu kıyafetiniz ile iş yerine, okula veya ziyarete rahatlıkla gidebilirsiniz. Pamuklu tişörtler tuniklerin altından kullanılabilir. Tunik kullanmayanlar için kazak modellerinden biri tercih edilebilir. Her iki kıyafet üzerine tesettür kap modeli ideal bir dış görünüm kazandıracaktır.

 

 Tesettür Kap ve Pardesüler

 

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından bir tanesi tesettür kap modelleridir. Kısa kesimleri ile ceket ile pardesü arası pratik bir giysidir. Her kıyafetin üzerinde rahatlıkla kullanılan dış giyim ürünleridir. Rahatlık ve şıklığı bir arada sunmakta olan bu ürünler çok pratik ve kullanışlıdır. Yaz kış hatta mevsimlik olarak sürekli kullanılan parçalardır. Bu sebeple de şık oldukları kadar rahat olmaları da önemlidir. Pardesüde kumaş çok önemli bir etkendir. Kaliteli kumaş demek şıklığın ve güzel duruşun en iyi bir biçimde sergilenmesidir. Pardesüler genelde tesettürlü bayanlar tarafından tercih edilir ve ayak bileklerine kadar uzanır. Renk ve desen bakımından geniş bir ürün yelpazesi vardır. Yaz aylarında ince giysiler ile kombinlenirken kış aylarında kışlık elbiselerle rahatlıkla kombinlenir.

 

 Tesettür Pardösüler Nasıl Kombinlenir?

 

Kombin yaparken renk uyumu çok önemlidir. Örneğin omzu piliseli koyu renkli bir pardösü aynı renk tonlarında her renk giysi ile rahatlıkla giyilebilir. Altına seçilen pantolon veya eteğin pardösünün renk tonu ile uyumlu olması çok önemlidir. Gözü yoracak zıt renklerden daima kaçınılmalıdır. İçinden tişört ve bluz giyenlerin dışarı çıkarken rahat kullanabildikleri bu ürünler, koyu renkli eşarplarla birleştirilebilir.

 

Bir cevap yazın