Tesettür Giyimde Kampanya Dönemleri Ne Zamandır?

 

G.M.Z. Tesettür - Cepli Kot Yelek MGZ6157 Siyah (1)Tesettür Giyimde Özel İndirimler:

Modanın kalbinin tesettür giyimde atışları, kış sezonunda da hızla ve yeniliklerle atmaya devam etmektedir. Kış sezonunda da özel günlerin şık stilleri için tasarlanan tesettür elbise modellerinde yeni tasarımlar gözlerden kaçmazken, fiyatlarda da hatırı sayılır kampanyalar devam etmektedir.

 

Abiyeler de model kompozisyonları belirlenirken, uygulanacak fiyat politikası da modellerin işçilik, kumaş çeşidi ve kalitesi, özel tasarımlar ve benzeri unsurlar göz önüne alınarak uygulanmaktadır. Bir diğer faktör ise, sezon ve o sezonu içine alan özel günler olmaktadır. Günümüzde giyim tarzında günlük hayatta da artık bir frapanlaşma görmekteyiz. Bu etki tesettürlü bayanların tarzlarında da görülmektedir. Günün her saatinde şık ve tarz bir görüntünün ışığını yansıtan abiye tasarımlarının gördüğü yoğun ilgi karşısında artık markalar bu yoğun ilginin teşekkürü olarak müşterilerini uygun fiyat etiketleri ile mutlu etmektedir.

 

Sezon Sonlarında Alışveriş Özgürlüğü:

 

Bayanların tesettür elbise kıyafetlerinde indirim ve kampanyalardan en çok faydalandıkları dönemler özel günleri kapsayan kampanyalar ve sezon kapanışları olmaktadır. Özellikle abiye gruplarında sezon bitimine müteakiben yapılan şaşırtıcı indirimler bayanlar arasında alışveriş patlamasına neden olmaktadır. Tesettür giyimde kullanılan özel kumaşlar, detay ve parçaların daha fazla olması, tasarım zenginliği gibi unsurlardan dolayı fiyatlar diğer giyim tarzlarına göre biraz daha yüksek gibi görülebilir. Ancak markalar, her bütçeye göre tasarımlar oluşturmayı da göz ardı etmemektedirler. Tesettür giyimde sık sık uygulanan kampanyalar da markaların daha geniş müşteri portföylerine ulaşabilmelerinin yansımalarıdır.

 

Tesettür Giyimde Tasarımların Fiyatlara Etkisi:

 

Yeni sezonda yenilikçi akımın izlerinin görüldüğü ve yeni nesil tesettür modacılarının tasarımlarını yapmış oldukları, abiye ve günlük tarzlarda oldukça farklı esintiler gözlerden kaçmamaktadır. Tesettür giyim, günümüzde modanın peşinden değil, adeta moda tesettür giyimin peşinden sürüklemektedir. Tasarımlarda ki o ince detaylar ve göz dolduran modeller moda da baş sıralarda tasarım rüzgarları estirmeye devam etmektedir. Dolayısıyla tesettür parçaları daha kıymetli olmakta ve fiyatlarda diğer tarzlara göre fark atabilmektedir. Ancak, buna rağmen kampanyaların en sık ve en indirimli kampanyaları da tesettür giyimde görülmekte ve markalar müşterilerinin karşısına indirim sürprizleriyle de çıkmaktadır.

 

Bir cevap yazın