Tesettür Giyimde İş Kombini Nasıl Yapılır?

tesettür kombinİşe giderken giyim tarzı değişmektedir. Tesettür giyiminde iş ortamına uygun oldukça fazla seçenek bulunmaktadır. İş denilince akla gömlek ve kalem etekler gelmektedir. Yakası volanlı dantel ya da tül bulunan düğmeli gömlekler iş gömleği modellerinden biridir. Bu gömlekleri dümdüz kumaş pantolon ya da beli kemerli havuç pantolonları ile tesettür kombin yapabilirsiniz. İş kombini yaparken eşarp ve şal seçimi daha sade ve tek renk olmalıdır. Aynı zamanda kısa topuk deri ayakkabılar giymek gün içerisinde ve iş koşturmasında rahat olmanızı sağlayacaktır.

 

 Tesettür Giyimde Hırka İle Etnik Kombin Nasıl Yapılır?

 

Etnik tarzlar günümüzde kişileri daha genç göstermektedir. Tesettür giyimde bu kombinleri renkli ipli ve salaş hırkalar ile yapmak mümkün. Kadife çıt çıtlı gömlekler ve salaş pantolonlar ile etnik bir görünüm elde edebilirsiniz. Uzun boylu kişiler pantolon seçimini İspanyol paça kot pantolon ya da mom Jean pantolon modelleri ile de tesettür kombin yapabilir. Üzerinize sezonun renklerinde bir hırka giyerek kombininizdeki giyim parçalarını tamamlamış olacaksınız. Deri saat ve sırt çantası gibi aksesuarlarla bu görünümü destekleyebilirsiniz.

 

 Tesettür Modasında Tulum Modelleri

 

Her sezon farklı tulum modelleri vitrinlerde kendini göstermektedir. Daha salaş ve rahat tarzı olan tesettürlü hanımların tercih edeceği parçalar arasında yerini tulum modelleri almaktadır. İlkbahar ve sonbahar aylarında daha çok giyilen tulum modelleri bu iki sezonda da farklı modeller ile karşımıza çıkmaktadır. Bu sene ilkbahar aylarında daha renkli ve cıvıl cıvıl desenli tulum modelleri modaydı. Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte desenler ve renkler değişmektedir.

 

Bu sezon tulum modellerinde daha koyu tonlar boy göstermektedir. Özellikle sonbaharı yansıtan desenler atkı ve botlarla uyum sağlamaktadır. Bu tulum modellerinde beli kuşaklı ya da kolları balon kol olanlar sonbaharı iyi yansıtmaktadır. Boydan boya düğmeli olan modellerin ise giyiminin rahatlığı tulum seçerken cezbedici bir özelliktir.

 

 Tesettür Giyimde Sonbahar Kombin Örneği

 

Taba renginde bir kalem etek ve siyah deri topuklu bot sezonun parçalarını üzerinizde taşıdığınızı gösterecektir. Üzerinize giyeceğiniz dış giyim ürünlerinde yapay kürk yelek ya da salaş bir hırka tercih edebilirsiniz. Bu tarz kombinlerde ayakkabınızın renginde ve kumaşında çanta seçimi doğru olacaktır.

 

Bir cevap yazın