Tesettür Giyimde İndirim Fırsatları

Abiyelerden elbiselere, tunikten feraceye kadar birçok farklı kategoride tesettür giyim indirim fırsatları alıcıları bekliyor. Önceleri sadece sezon sonu yapılan indirimler 2020 yılı itibariyle yılın her mevsiminde yapılmaktadır. Bu kampanyalar sayesinde en pahalı ve lüks ürünler bile rahatlıkla satın alınabiliyor. Aynı zamanda anlaşmalı bankaların kartlarını kullanan müşterilere 12 aya varan taksit imkanı da sunuluyor.

Bunlara ek olarak Türkiye’nin 81 iline hızlı teslimat parolasıyla gönderilen kargolar tamamen ücretsizdir. Abiye ve elbise ürünlerinde iade ve değişim hakkı 14 gün boyunca koşulsuz ve ek bir ücret ödemeden değerlendirilebilir. İndirimde olan ürünler aynı zamanda telefonla ve Whatsapp üzerinden de pratik bir şekilde sipariş edilebiliyor.

İndirimde Olan Tesettür Tunik Modelleri

Kadınların gündelik hayatta en çok tercih ettikleri kıyafetlerin başında tunikler geliyor. Tesettür giyim indirim fırsatları kapsamında en çok siparişi verilen ürünlerin başında da tunikler geliyor. Hem rahat hem de şık olan bu ürünler farklı renk ve desenleri de bünyesinde barındırmaktadır.

Özellikle gençler tarafından büyük bir rağbet oranıyla satın alınan düğme detaylı tunikler hem indirimli hem de son derece kalitelidir. Fırfır detaylı olan versiyonlarında ise haki, pudra ve hardal gibi orijinal renkler göze çarpıyor. Balon kol tesettür tunikler ise uygun takılar, çantalar ve ayakkabılar ile birlikte kombin seçeneklerine en elverişli modelleri oluşturuyor.

İndirimde Olan Tesettür Etek Modelleri

Bahar ve yaz aylarında sıklıkla tercih edilen tesettür tunik modellerinde de yüzde elliye varan indirimler müşterilerin yüzünü güldürüyor. Özellikle iş hayatında aktif rol alan kadınların bir numaralı tercihi olan kalem etekler likralı olması sayesinde konforlu bir giyim vaat ediyor. Bunun yanı sıra düğmeli tesettür eteklerde şıklığı sadelikte bulan alıcıların sıklıkla sepete ekledikleri bir diğer üründür.

Kampanyalı Tesettür Pantolon Seçenekleri

Hazır indirim fırsatları kapıdayken tesettür pantolonlardan da birkaç tane almak isteyen alıcılar için çoklu seçenekler sunuluyor. Paçası inci detaylarıyla süslenmiş olan pantolonlar hem çok trend hem de son derece uygun fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Eskilerin modasını günümüze yansıtmak isteyen kadınlar içinse İspanyol paça pantolonlar siyah, haki ve gri gibi renklerle satışa çıkarılıyor.

 

Bir cevap yazın