Tesettür Giyimde İlk Tercih Edilen Parça; Ferace

feraceHer tesettür giyim ürününün muhakkak bir alıcısı ve hitap ettiği kesim bulunmaktadır. Bunu bilen moda tasarımcıları birçok model ve desende tesettür kıyafetleri tasarlamaktadır. Tesettür dış giyimde ise feraceler çeşitliliği ile her daim ön planda olmaktadır. Şık görünümünün yanı sıra sağladığı rahatlık ile de tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir.

 

Tesettür feraceler; kalın, ince, abiye, abiye ve şık olarak kombin edilebilmektedir. Feraceler, tek parça olduğundan ve altında giyilen giysiyi göstermediğinden dolayı önemi çok büyüktür. Yaz ve kış aylarında tercih edilen feraceler üzerinde bulunan işlemeler ve değişik kemer detayları ile kolay bir şekilde tesettür kombin oluşturulabilen nadir ürünlerden birisidir.

 

 Tesettür Ferace Fiyatları

 

Özellikle tesettür feracenin kollarında farklı işlemeler bulunmaktadır. Fiyat olarak ise günlük ferace modelleri daha uygun fiyata satılırken, özel günler için tasarlanan feraceler biraz daha pahalı olmaktadır. Mağazalarda bulunan ferace modellerini satın alabileceğiniz gibi özel olarak bir tasarımcıda yaptırabilirsiniz.

 

 Tesettür Ferace Üzerinde Bulunan Detaylar Nelerdir?

 

Tesettür ferace modelleri üzerinde dantel, taş, işleme, pul, püskül, süet ve deri gibi birçok detay yer almaktadır. Bu kadar çok çeşitlilik olması sebebi ile tesettürlü kadınlar kişisel zevkine uygun modeli bulmak da hiçbir zaman zorlanmamaktadır. Günlük hayatınızın akışına göre giysi dolabınızda bazı parçaları fazla tutup özel kılabilirsiniz. Rengi ve modelleri ile asil bir duruş sergileyen tesettür ferace modelleri her giysi dolabında mutlaka yer almalıdır.

 

 Tesettür Feraceler Renk Seçimi ve Kombini Nasıl Olmalıdır?

 

Yaz mevsiminde her tesettür giyim ürününde olduğu gibi ferace modellerinde de açık renkler tercih edilmelidir. Yarasa kol tesettür ferace modelleri tercih ederek daha rahat hareket etme imkanı sağlayabilirsiniz. Kış mevsiminde ise daha koyu ve kalın kumaş tercih edilmelidir. Özel gün ve özel organizasyonlarda asil renkler ve taşlı işleme ferace modelleri çok şık bir görünüm sergilemenize yardımcı olacaktır. Taşlı klasik tesettür feraceleri topuklu bir ayakkabı ile kombinlenmelidir. Ferace modelleri şal veya eşarp fark etmeksizin her türlü örtü ile uyum sağladığı için tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir.

Bir cevap yazın