Tesettür Giyimde İkili Takımlar

Tesettür ikili takım ürünler birbiri ile uyumlu parçaların kombin edilmesi ile oluşurlar. Bu parçalardan biri alt biri üst olmakta ve tercih edilen parçalara kullanım alanlarına göre sınıflandırılabilmektedir. Günlük kullanacağınız tesettür ikili takım modelleri ve parçaları için düz kesim bir pantolon ile bir tunikten oluşan ikili bir takım kullanabilirsiniz. Ürünlerin rengi ve kumaş dokuları birbirleri ile uyumlu olmalı ve birbirini boğmamalıdır. Örnek olarak kış mevsiminde kullanım için bir günlük tesettür ikili takım oluşturmak isteniyor ise siyah ya da lacivert pantolon ya da etek tercih edilmeli üst kısım için ise tercih edilen renk siyah ise siyahtan daha açık antrasit, füme, gri, açık gri gibi tonlarda bir üst parçanın seçilmesi hem spor hem de klasik bir görüntü sağlayacaktır. Günlük hayatta aksesuar kullanmayı seven kadınlar için ise bu tür bir kombinin üzerine ise siyah ya da metal renkli aksesuarların kullanımı uygun olup, eğer stil sahibi iseniz ve çizgilerin dışına çıkan bir tarzınız var ise siyah ve tonlarının kombin yapıldığı tüm takımlarda parlak renkler, neon renkler ve canlı renklerde aksesuar kullanılabilir. Bu ürünlerin her birini ayrı ayrı şekilde tasarlayarak almanız sizin için de oldukça fazla vakit kaybı olacağından sosyal medya hesaplarında bulunan sanal butiklerden ya da internet üzerindeki tesettür giyim satışı yapan web sitelerinden aynı anda tüm parçalar seçilebilir ve sepete eklenip satın alınabilir.

 

 Kombini İnternetten Yapın

 

Ayrıca internet birçok kişinin ürün satın aldığı ve satın aldığı ürünleri sergiledikleri ve diğer tesettürlü kadınlara da fikir verdikleri platformlardır. Bu sayede biraz internet ve sosyal medya turu ile siz de kendinize özgü kombinler belirleyebilir ve bunlara uyumlu olabilecek parçaları Modaselvim web sitesinden satın alabilirsiniz. Site üzerinde ikili takımlar için oldukça fazla seçenek bulunmakta ve yeni ürünler köşesinde ise son yılın trend parçaları bulunmaktadır.

 

 

İnternet üzerinden alışveriş yapılan sitelerde neredeyse en kolay aşama satın alma aşamasıdır. Bu sayede hem hiç yerinizden kalkmadan bir sürü ürün almış olursunuz hem de satın alırken güvenli ödeme yaparsınız.

 

Bir cevap yazın