Tesettür Giyimde İkili Kombin Örnekleri

Bu sezonun en moda tesettür kombin parçalarından biri olan koyu renk ceketler ile pek çok kombin yapılmaktadır. Tesettür ikili kombin parçaları için ceketin altına uzun düz kalem etek şeklinde gelen ya da A formdaki etekleri tercih edebilirsiniz. 2017 – 2018 yaz ve kış kreasyonu için bu ceket ile yapılan ikili kombin parçaları oldukça moda haline gelmektedir. Aynı zamanda göz çarpan pek çok farklı model de bulunmaktadır. Özellikle iş ve ofis ortamları için rahatlıkla tercih edeceğiniz bu ceket kombinleri ile oldukça şık ve modern bir görünüm elde edeceksiniz.

 

Canlı renklerin moda olduğu bu sezonda tesettür kombin parçalarında bazı farklılıklar da göze çarpmaktadır. Özellikle pullu ve parıltılı kumaşların tercih edilmesi günü kurtaran parçalar haline gelmektedir. Bu payetli kumaşları ister ceketinizde, ister eteğinizde isterseniz de pantolonunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

 Yaz İçin Enerji Veren Tesettür Kombinleri Nelerdir?

 

Bu sene yaz modası için hardal tonları oldukça yaygın bir şekilde tesettür ikili kombin parçalarında görülecektir. Kış sezonunda olduğu gibi bu yaz da takım parçalar oldukça fazla kullanılmaya devam edilecektir. Hardal rengi ile birlikte pek çok farklı renk ve desenli kumaşlar tunik, ceket, etek ve pantolon gibi parçalara yansıyacaktır. Aynı zamanda tesettür ikili kombin parçaları arasında mavi tonları da yaygın bir şekilde kullanılacaktır. Yaz için uzun triko tunik ve altına bol paça pantolon tercihi oldukça uygun olacaktır. Aynı zamanda renklerinin birbirleri ile uyum içerisinde olması da daha şık gözükmenizi sağlayacaktır. Tesettür kombin parçaları arasında en çok tercih edilen parça ise havuç pantolonlardır. Bu sene tekrar moda haline gelecek olan havuç pantolonlar ile hem şık hem de rahat kombinler yapabilirsiniz.

 

 Bej Kombin Önerileri Nelerdir?

 

Tesettür ikili kombin önerileri arasında bej rengi ile pek çok kombin yapılmaktadır. Üzerinize açık tonlarda giyeceğiniz tunik ile altına bej rengi havuç pantolon tercih edebilirsiniz. Tesettür kombin parçaları arasında uyumu rahatlıkla yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra bej rengi pileli etekler ile ceket kombini yaparak akşam davetlerine katılabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın