Tesettür Giyimde Günlük Ayakkabı Modelleri

tesettürGünlük ayakkabılar tesettür giyimlerine aksesuar seçenekleri eklemek isteyen hanımların ilk durağı oluyor. Gold rengine bürünmüş olan günlük ayakkabılar gündelik yaşam içerisinde de parlak ve pırıltılı görünmek isteyen müşteri kitlesinin ilk tercihleri arasında bulunuyor. Ne giyilirse giyilsin alt kısımda parlak görünümler elde etmek isteyen hanımlar temizliği ve bakımı da son derece kolay olan bu ayakkabıları günlük yaşamlarında sık sık tercih ediyorlar. Son derece hafif olmaları da tesettür giyim noktalarının sunduğu bir diğer ayrıcalık olarak görülüyor ve benimseniyor.

 

Süet ve suni ruganın eskimeye karşı kesin çözümlü bir şekilde sentezi ile birlikte bu ürünler her yaştaki hanımın alışveriş listelerini süslemeye devam ediyor. İç materyal olarak kullanılmakta olan suni deri terlemeye karşı son derece etkili bir çözüm. Özellikle uzun süre dışarıda ve ayakta kalan hanımların konforunu düşünen bu ayakkabı ürünleri aynı zamanda anti- bakteriyel olmaları nedeniyle de tercih edilmekte. Gold rengine alternatif olarak geliştirilen gümüş renkli ayakkabılar da beyaz renginin parlatılmış bir versiyonu olarak birçok farklı mekânda gönül rahatlığıyla tercih edilmekte. Bir diğer alternatif ise bordo süetler.

 

Bu ürünlerde ek sağlık göstergesi olarak anti kanserojen materyaller kullanılıyor. Şıklığına olduğu kadar sağlığına da dikkat eden hanımlar için gümüş ayakkabılar her iki talebi de modern ve hızlı bir şekilde karşılıyor. Genelde kot pantolonların ve pijama takımlarının altında tercih edilen fiyonklu terlikler de gündelik yaşamda aktif olarak hareket eden ve zaman kaybına tahammülü olmayan bayanlar için ideal standartlara sahip. Fiyonk detayı ile birlikte üst bölgesindeki zarafeti de dışarıya çok kolay bir şekilde yansıtmakta. Leopar kürkünün her tesettür ürününde başarıyla uygulanması ile birlikte sıra günlük ayakkabılara ve babetlere de geliyor. Leopar kürklü babetler özellikle genç hanımların dolaplarını süslemeye devam ediyor.

 

 Tesettür Giyimde Alternatif Günlük Ayakkabı Modelleri

 

Sivri burunlu babetler hep aynı türde ayakkabı giymekten sıkılmış hanımlar için kaliteli bir alternatif teşkil ediyor. Çeşitli taşların büyük oranda süs olarak kullanıldığı sivri burunlu modeller de vakit kaybetmeden siparişi verilebilecek diğer modeller arasında bulunuyor.

 

Bir cevap yazın