Tesettür Giyimde Eteklerle Nasıl Kombin Yapılır?

tesettür etekTesettür giyinmeyi temsil eden tesettürün en uygun giyim parçası olan tesettür etek modelleri kapalı bayanların gardıroplarında bulundurması gereken birincil parçaları arasındadır. Moda tasarımcıları model olarak özel kesimler uygulayarak bayanlara artık seçim konusunda tercih zenginliği sağlamaktadır. Tesettür adına her zevk ve beğeniye uygun olan modeller sezon başlangıçlarına göre, renk, kesim ve desenler seçkin tasarımlarla vitrinlerde ve alışveriş sitelerinde bayanların stillerine uygun olarak yer almaktadır. Boyut olarak bu parçalar tercihlere göre uzun ya da midi dediğimiz ayak bileğinden hafif yukarıda olan modellerdir. Tasarım olarak çan, kloş, pileli, klasik kesim, maksi gibi birçok kesim tekniği ile şekillendirilmiş olarak dikim model teknikleri uygulanmaktadır.

 

Tesettür modasının hızlı yükselişi ve başarılı tasarımcıların sayısının gün geçtikçe artmasıyla birlikte büyüleyici modeller ortaya çıkmaktadır. Spor, klasik, abiye tesettür etek modelleri giyim stiline göre renk ve desenlerde bu yıl dikkat çeken modeller bayanlara hitap etmektedir. Kış sezonunda süet ve kaşe olanlar çizmeler ile çok yakışmaktadır. Hem sıcak tutmakta hem de her mekânda rahatlıkla kullanılabilecek özelliktedir.

 

Yaz sezonlarında ise, cıvıl cıvıl şifonlar etrafımızda uçuş uçuş modelleriyle çokça görülmektedir. Lazer ve asimetrik kesimli olanlar ise satenle birleştirildiğinde özel günler de zarif kombinler ile büyüleyici bir kombin oluşturacaktır. Stiletto ayakkabılar ile tamamlayıcı aksesuarlar birleştirilip, ipek, şifon veya saten eşarplar ile özel davetlerde, özel bir stil ile boy gösterebilirsiniz. Bu parçalar gömlek ve bluzlar ile çok şık ve zarif bir bütün oluşturmaktadır. Bu yıl salopet tarzı olanlarda rahat ve bir o kadar şık kullanımlarından ötürü tesettürlü bayanların yeni tercihleri arasına girmiştir.

 

Askılı yani salopet modellerin içerisine bürstiyer ya da önden düğmeli, gipürlü gömlekler ile özel bir davete katılabileceğiniz gibi, günlük olarak da her zaman stil sahibi ve şıklıktan yana bir bayan iseniz kesinlikle sizin vazgeçilmezisiniz olacaktır. Siyah bir salopet etek içerisine beyaz gipürlü bir gömlek, siyah bir stiletto, portföy çanta ve bu kombini patlatacak çarpıcı renkte saten eşarp ile çevrenizin en stil bayanı olabilirsiniz.

 

 

 

Bir cevap yazın