Tesettür Giyimde En Fazla Tercih Edilen Kombinler

tesettür giyim kombinKombin tercihleri tesettür giyim açısından oldukça önemlidir. Tarz ve uyumlu tesettür giyim parçalarını bir araya getirmek her tesettürlü kadın için kolay bir iş değildir. Kombin yapmak zor olduğundan dolayı tesettürlü kadınlar genellikle bu ürünleri hazır olarak almayı tercih ediyorlar. Fakat hazır tesettür kombin satın alırken de dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır.

 

Bir tesettür giyim kombin satın alırken parçaların başka kıyafetler ile de uyumlu olmasına dikkat edilmelidir. Bunun yanı sıra tesettürlü kadınların kendi beden ölçülerinin taşıyabildiği ürünlere tesettür kombinlere daha çok ağırlık vermesi gerekir. Tesettür kombinleri her kadın kendisi de rahat bir şekilde yapabilecek olsa da çalışan tesettürlü kadınların zamanı çok kısıtlı olduğundan dolayı hazır kombinleri satın almaktadır. Hazır kombinler hem daha şık bir görünüm oluşturur hem de zamandan tasarruf sağlar. Fakat kombin yaparken ufak detaylara çok fazla dikkat edilmesi gerekir.

 

 Tesettür Kombinlerde En Çok Tercih Edilen Parçalar Hangileridir?   

Tesettür giyim kombin içerisinde çok fazla tercih edilen kilit tesettür giyim parçalar vardır. Kilit parçaların içerisinde en fazla kullanım ihtiyacı duyulan giyim ürünü ise tunik modelleri olmaktadır. Hemen hemen her kombinde tesettürlü kadınlar tesettür tunik modellerini beğenerek tercih etmektedir. Bu sebep ile tunik alışverişlerinde kadınlar daha dikkatli ve daha özenli davranmaktadır.

 

Asimetrik kesim tunik modelleri ile kombin yaparken ilk önce tesettür tuniğin kumaş yapısı dikkate alınmalıdır. Şifon tesettür tunikler ile kot pantolonlar çok şık bir görüntü sergilemediğinden dolayı genelde tuniğin kendi kumaşına uygun olan pantolon etek modelleri tercih edilmesi doğru tercih olacaktır. Pantolon ve tesettür tunik kombininde renk uyumuna da fazlası ile önem verilmelidir.

 

 Tesettür Kombinlerde Renk Uyumu ile Şıklığı Yakalayın

 

Tesettür giyim kombini yaparken uyum sağlamak kolay bir iş değildir. Kombin içerisinde renklerin birbirini taşıması çok önemlidir. Kış mevsimlerinde çoğu zaman triko tunik modelleri tercih edilmektedir. Triko tesettür tunikler, kot pantolonlar ile rahat bir şekilde kombinlenebilmektedir.

 

Tesettür kombin yaparken birbirini tamamlayan renk tonları kullanılmalıdır. Bunun yanı sıra zıt renklerin ortaya çıkaracağı uyumu da tesettür giyim kombinlerine rahatlıkla yansıtabilirsiniz.

Bir cevap yazın