Tesettür Giyimde Elbise Modelleri

 

M.D.H - Nakışlı Önü Bağcık Detay Elbise MDB3780 Siyah (1)Hemen hemen her kadının beğendiği ve sık sık tercih ettiği bir giyim çeşididir elbise. Gerek kullanım kolaylığı açısından gerek kombinleme kolaylığı açısından olsun hepimiz çoğu zaman kıyafet seçimi olarak yardımımıza koşan elbiseye başvururuz. Elbisenin bu kadar rağbet görmesinin ya da çok sevilmesinin bir sebebi de giyildiği zaman çok kadınsı bir görüntü oluşturmasıdır.

 

Çoğu kadın tesettür elbise giydiği zaman kendini çok daha iyi şekilde hisseder. Elbise kullanmanın bir diğer en güzel tarafı ise, çok spor tarzda bir elbise bile giyerseniz kombinlediğiniz giyimlere göre değişmek ile beraber genel anlamda diğer kıyafet çeşitlerine oranla çok daha şık bir görüntü sağlar.

 

Kadife elbiseler her yılın modası

 

Geçen yıllarda çok farklı elbise model ve çeşitleri moda olsa da en son örgülü şekilde kazak tipli elbiseler çok modaydı. Bu moda çok tutulmuştu çünkü soğuk kış günleri için de çok uyumlu ve kullanışlı bir modeldi. Bu senenin en popüler ürünlerinden olan kadife elbise modelleri de bu anlamda en az örgü kazak elbise çeşitleri kadar kullanışlı ve rahat gibi görünüyor. Tabi ki kadife tesettür giyiminin bazı dezavantajları da göz ardı edilemez. Örnek verecek olur isek, kadife olan kumaş kullanımı gerçekten çok zor olan bir kumaş türüdür.

 

Her vücut hatlarına uygun

 

Vücut hatlarınızı az boyutta ortaya çıkarabilecek tarzda zarif bir kumaş. Fakat bu demek değil ki sadece çok zayıf insanlar giyebilirler. Biraz kilolu bayanlarında uygun modellerde olan bu elbiseleri rahatlıkla kullanabileceklerdir. Özellikle tamamı ile kadife olmayan, üstünde kadife desenler bulunduran çok hoş tesettür elbiseler de var. Kadifeyi kullanmak istemeye bayanların üzülmesine hiç gerek yok, bu sene moda olan başka çeşitte elbise giyim modelleri de var. Mesela mürdüm ya da koyu kırmızı renklerinin çoğunluk ile hakim olduğu elbiseler bu sene gerçek anlamda çok göreceğimiz tarzda elbise giyim türleri olacak. Şöyle ki moda dergilerin takip ettiğimizde en çok rastladığımız renk bordo oluyor. Bu anlamda bir birinden şık renkli elbise modelleri ile girdiğiniz her ortama uyum sağlayacaksınız.

 

 

Bir cevap yazın