Tesettür Giyimde Dış Giyim Sezonu Parçaları Nelerdir?

Yeni sezon ürünlerini inceleyen çok fazla kişi kendi tarzına yakışacak ürünleri tercih etmektedir. Moda akımı öncülerinden biri olan trençkot modelleri de farklı kombinlerin yıldız parçalarından biri olarak bilinmektedir. Üstelik dış giyim kategorilerinde yer alan her ürün 2023 sezonunun modasını da en ince ayrıntısına kadar yansıtmaktadır.

Diz hizasında tasarlanan trençkot modellerinde belde kuşak ve kemer detayları da göz kamaştırmaktadır. Taba ve kahve tonlarında tasarlanan bu ürünler özellikle ilkbahar aylarının gelmesi ile beraber kombinler üzerinde tercih edilmektedir.

Tesettür Giyimde Ceket Modası Nedir?

Tesettür giyim incelikleri ile dış giyim ürünleri harika kombin önerileri tasarlamaktadır. Bu anlamda ceket modellerine ilgi duyan çok fazla kişi bulunmaktadır. Renkli ve desenli, omuzları vatka detaylı ceketler bu sezonun öne çıkan parçaları arasına girmektedir. Özellikle dirsek hizasında tasarlanan kol uzunluğu da çok fazla kişinin dilediği görünümü onlara sunmaktadır.

Dış giyim ürün kategorilerini takip eden kişiler için hazırlanan birbirinden farklı parça arasında tek düğme detaylı ceketler kendisini göstermektedir. Bu tarz ceketler daha sert bir kumaştan tasarlanarak modern görünüm sunuyor.

Kot Ceket Modelleri İle Tesettür Kombinler Nasıl Hazırlanır?

Kot ceket modelleri tarzı ile görselliği zirveye taşıyan ürünler arasına girmektedir. Özellikle sırtında baskı detayı bulunan bu ürünler sayesinde çok fazla kişi dilediği ürün kombinini gerçekleştirmektedir. Omuzları vatkalı ve boyu uzun olan bu ceketlerde renk seçenekleri de oldukça fazladır.

Beyaz ve siyah jean kumaşından tasarlanan bu ceket modelleri son sezonun en modern duran ürünleri arasına da girmektedir. Üstelik bu ceket modellerinde koyu renk jean kumaş seçimleri de vintage bir tarz yaratmaktadır. Salaş jean pantolon ve balıkçı yaka kazak ile beraber kombin oluşturulmaktadır.

Ferace Modelleri İle Şık Kombinler Nasıl Oluşturulur?

Yeni sezon içerisinde şık ferace modelleri kombinlerde de sıkça kullanılmaktadır. Boydan boya fermuar detayı ve omuzlardan aşağı doğru inen ince taş işlemeleri ile herkesin sevdiği modellerden biridir. Bu tarz feraceler fitil kumaş balık form elbiseler ile tercih edilmektedir. Aynı zamanda tunik ve kumaş pantolon ile beraber de kombin formunu kazanmaktadır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/dis-giyim adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın