Tesettür Giyimde Dış Giyim Modelleri Nelerdir?

Tesettür dış giyim, muhafazakar giyimi tercih eden hanımların vazgeçilmez parçalarının başında gelir. En sık tercih edilen dış giyim ürünleri pardösüler, trençkotlar, pançolar, pardösüler, hırkalar, feraceler ve uzun ceketler olarak karşımıza çıkar. Dış giyim olarak kullanılan üründe, tek parça olmasının rahatlığını ve şıklığını her kadın yaşamak ister. Bu nedenle tercih yaparken kumaş özelliklerine dikkat etmek gerekir.

​​​​​​Dış Giyim Ürünleri Nelerdir?

Modaselvim ferace modelleri yaz-kış kullanılabilen kumaş yapısı ile hanımların ilk tercihleri arasında yer alır. Günlük kıyafetlerinin üzerine giyilen dış giyim parçaları kapalı hanımlar için bir nevi zaruri ihtiyaçtır. Bundan dolayı seçilen kaban, ferace ya da ceketler konusunda tercihleri kişinin tarzını yansıtacak ürünlerden yapmak önemlidir.

Modaselvim dış giyim kategorisinde herkesin ihtiyaçlarını karşılayacak kaliteli ve bütçe dostu ürünler oldukça fazladır. Gündelik koşuşturmanın içerisinde kombin yapmayı kolaylaştıracak şık ve pratik spor dış giyimleri de mevcuttur.

Tesettür Kadın Dış Giyim Modelleri Nelerdir?

Tesettür kadın dış giyim modellerinde bileklere kadar uzanan kaban, feraceler ve pardösü öncelikli olarak yer alır. Ayrıca mevsimlik giyilebilecek uzun hırka ve trençkot modelleri hanımların tercihleri arasındadır.

Önden fermuarlı olan siyah feraceler rahatlıkla her ortamda kullanabilecek dış giyim ürünleridir. Tesettür kot pardösü ve ya kot ferace modelleri ise farklı dikiş detaylarıyla Modaselvim sitesindedir. Her yaşa uygun olan tesettür kap modellerinde büyük beden seçenekleri de mevcut olmaktadır.

Kış Ayları İçin Dış Giyim Modelleri Nelerdir?

Kışlık dış giyim modellerinde astarlı modeller daha çok tercih edilmektedir. Ancak astarsız kaşe ve örme ürünlerde de sıkça kullanılmaktadır. Modaselvim kışlık dış giyim ürünleri hanımları soğuk havalardan koruyarak içini ısıtacaktır. Kışlık dış giyim ürünlerine karar vermeden evvel boy faktörünü göz önüne almak gerekir.

Uzun ve zayıflar için önden fermuarlı modeller, kısa boylu hanımlar ise genellikle diz altı kap modellerini tercih etmektedir. Daha uzun boylu görünmek isteyenler diz altı trençkot veya kabanların altına topuklu bir çizme giyerek uzun boylu görünme kombini yapabilirler.

Yazlık Dış Giyim Seçenekleri Nelerdir?

Yazlık dış giyim seçenekleri arasında şile bezi, keten, krep ve aerobin kumaşlar kullanılarak üretilen ürünler bulunmaktadır. Yazın bunaltıcı sıcaklarda, ince, astarsız, pamuk kumaşlardan yapılmış dış giyim ürünleri seçmek gerekir.

Modaselvim yazlık dış giyim modellerinde oldukça kaliteli ve özel tasarım ürünleri mevcuttur. Vücudu sarmayan modelleri ve kumaş yapıları ile hanımların beğenisini kazanan ürünler uygun fiyatları ile sitemizde satışlardadır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/dis-giyim adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın