Tesettür Giyimde Ayakkabı Ve Çanta Uyumu

tesettür giyimHanımların topuklu ayakkabılara olan meyilleri ve alışveriş alışkanlıkları bilinen bir gerçek. Bu gerçeğin üzerine bu sektördeki giyim alanları tarafından imal edilmekte olan birbirinden farklı desenlere ve renk seçeneklerine sahip olan topuklu ayakkabı modelleri de göz dolduran cinsten. Hanımların tesettür giyim noktalarında baktıkları ilk aksesuarlar olan topuklu ayakkabılar çok yönlü kullanım alanları ile de dikkatleri çekiyor. Aktif olarak iş yaşamları olan, ofis ve iş yerlerinde bulunan ve sık sık resmi davetlere katılmak durumunda olan hanımlar için özel olarak üretilmiş topuklu ayakkabılar da mevcut. Bunların başında klasik ruganlar yer alıyor. Bu ürünler ihtişamlı görüntülerinin yanı sıra hafif olmaları ile de tercih sebebi olarak lanse ediliyor. Bu sayede hanımlar ayakkabı taşımak zorunda kalmadan onları sadece kullanıyorlar.

 

Dış materyalinde suni rugan malzemesinin kaliteli bir şekilde kullanılması ile birlikte anti-bakteriyel etkiler uzun süreli olarak değerlendirilebiliyor. Bu rugan modellerinin iç tasarımlarında ise ağırlıklı olarak suni deri kullanılıyor. Özellikle iş yerlerinde bahar ve yaz aylarında bu ürünleri tercih edecek olan hanımlar için müjdeli bir ayrıcalık daha var. Bu da bu ürünlerin terleme karşıtı olacak şekilde imal edilmiş olması. Rugan ayakkabılar arasında en moda renkler arasında ise kırmızı ve lacivert renkleri ağırlık kazanıyor. Talepleri bu yönde olan hanımlar için gold ve pudra rengi ile birlikte farklı ışıltılar saçma hususunda başarı dışa vurumları bulunan ayakkabı modelleri de ek seçenekler arasında.

 

 Tesettür Giyimde Çanta Modelleri

 

Zımba detaylı çantalar tesettür giyim noktalarını ziyaret eden hanımların dikkatlerini çeken ilk aksesuarlar arasında bulunuyor. Tamamen deri kumaştan imal edilmiş olan bu çantalar bir kere satın alındığı takdirde uzun yıllar boyunca eşsiz yüzeyi ve bozulmayan dış yapısı ile birlikte kullanılabiliyor. Leopar kürklü çantalar da hanımlar arasında giderek daha fazla popülarite oranına sahip bir diğer model. Suni kürk kumaş olması nedeniyle sağlığa herhangi bir zararı da bulunmuyor. Özellikle akşam yemeklerinde ve resmi davetlerde tercih edilebilecek klasik unsurları bünyesinde barındıran tesettür aksesuar alanındaki çantalar da var. Bu çantalar portföy çantası olarak lanse edilip sıklıkla tercih ediliyor.

 

Bir cevap yazın