Tesettür Giyimde Abiye Şıklığı

tesettür giyim abiyeYaz geliyor ve düğün sezonu açılıyor. Düğün, nişan ve sünnet düğünlerinin tesettür giysisi abiyelerdir. Tesettür giyim abiye de seçenekler çok fazla. O yüzden aradığınız elbiseyi ve abiyeyi bulmanız çok kolay olacaktır. Bu sezon moda olan abiye türleri şunlardır:

 

 Payetli Tesettür Abiye Modelleri

Pul payette en çok tercih edilen tesettür abiye modellerinden biri balık elbisedir. Payet kumaş balık elbiseye kullanılmış ve çok tutulmuştur. Bole elbiselere genelde tülden yapılmış pelerin de ilave edilir. Ancak payetle yapılmış balık tarzı elbiselerin bazılarında pelerin yerine kemer kullanılmıştır.

Bir diğer payet kullanılan abiye tarzı ise belden açılan şifon elbiselerdir. Bu elbiselerde de payet kumaş bele kadar olan kısımda kullanılmıştır. Payetin gösterişi ve şifon kumaşın sadeliği ile payet şeritli bu şifon abiyeler şıklığı yakalamaktadır.

Payetli tesettür abiye de bu senede karşımıza yeni çıkan bir ürün de volan kol payetli abiyedir. Bu sefer de payetli balık elbiseye volan kol detayı verilmiş ve bu değişik detayla ortaya yeni bir elbise çıkmış.

 

 Dantelli Tesettür Abiye Modelleri

Hemen hemen her sene moda da kendine yer edinen dantel bu sene de tesettür giyim abiye modellerinde kendini gösteriyor. Dantel kumaş balık modelde, volan kol modellerinde ve balon kol modellerinde kullanılmış. Abiye elbiselere çok yakışan dantel kumaş, kendini yenilemiş ve tesettür abiye elbisenin diğer bir çeşididir. Dantelli abiyelerin bazılarında kuyruk ta kullanılmıştır.

 

 Simli Tesettür Abiye Modelleri

Son yıllarda tesettür abiyelerde simli kumaşları görmekteyiz. Simli abiyelerde sim çeşitliliği çoktur. Değişik kumaşlar kullanıldığından bazı elbiselerin sim oranı fazla bazılarının sim oranı çok görünür. Simli kumaşların farklılığına göre abiye dikimi yapılır. Sim görüntüsü abiyeye büyük şıklık kazandırır.

 

 Tesettür Takım Abiye Modelleri

Tesettür giyimde özel günlerde kullanılabilecek, abiye elbiselerin dışında abiye takımlardır. Abiyem hem şık hem gösterişli hem değişik olsun diyorsanız abiye olarak elbise yerine abiye takımlarına da bakılabilir.

 

Tesettür giyimde güvenilir alış-veriş sağlayan Modaselvim’ de kaliteli kumaşlarla yapılmış tesettür giyime dair her şey bulunabilir. Hızlı kargo ile ürünleriniz elinize ulaşır. Kaliteli ürünler uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın