Tesettür Giyimde 2020 Modası Nasıldır?

Tesettürlü bayanlar, kıyafet alışverişlerini çoğunlukla tesettür giyim üzerine çalışan markalardan yaparlar. Böylece örtünme kurallarına uygun kıyafet seçeneklerini bulmakta zorlanmazlar.

Tüm moda sektöründe olduğu gibi tesetttür giyim modası da son yıllarda oldukça gelişmiştir. Artık hanımlar, tesettür giyimde de güncel modayı yakalayabilirler. Deri detaylar, verev kesimler gibi parçalarla stilinizi hareketlendirebilir ve özgünleştirebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Kış Modası

Tesettür alışveriş siteleri için modayı takip etmek, artık bir gereklilik haline gelmiştir. Hanımlar modanın gerisinde kalmış markaların hiçbir ürününü satın almak istemezler. O nedenle tesettürlü hanımlar için bu kış modasına hakim olmak ve modaya uygun parçaları onların beğenisine sunmak önemlidir.

Tesettür sitesi olarak kış sezonunun son trendlerini takip etmek gerekir. Örneğin kürk detayları bu kışa damgasını vurmuştur ve estirdiği rüzgarı önümüzdeki kış sezonunda da devam ettirecek gibi gözükmektedir. Pelüş ceketler, deri detaylı montlar, dizlerin aşağısına kadar uzanan, belden kuşaklı kaşe kabanlar bu kışa hızlı bir giriş yapmış ürünlerdir.

Tayt-tunik ya da pantolon-tunik ikilileri tesettür modasında her kış olduğu gibi bu kış da sıkça yer almaktadır. Ayrıca farklı elbise modelleri de bu kış tesettür giyimde tercih edilen giyim ürünleri arasındadır. Kadife kumaş ise, hem günlük giyimde hem de abiye giyimde kullanılmış ve farklı tarzlara uyum sağlayabilen bir kumaş olduğunu göstermiştir.

2020 Tesettür Giyim Bahar ve Yaz Modası

Tesettürlü hanımların bahar ve yaz aylarında sıcak havalara karşı bir önlem olarak pamuklu ve hafif giysiler tercih etmesi gerekir. Sıcak yaz günlerinde pamuklu kumaşın nefes alma özelliği sayesinde terleme en aza indirilmiş olur.

Ayrıca baharın ve yazın gelmesiyle birlikte renk tercihlerinin de yavaş yavaş açık renklere kayması daha doğrudur. Özellikle bahar ayları çiçekleri, saflığı ve ferahlığı çağrıştırır. Beyaz, krem rengi, açık yeşil, açık mavi ve pembe tonları ile baharı giysilerinize taşıyabilirsiniz.

Bu yaz tesettür giyimde elbiseleri göreceğimiz bilinmektedir. Ayrıca elbiselerin altına giyilen spor ayakkabılarla kombininizi spor bir havaya dönüştürebilirsiniz. Elbiselerin şık durması yanında diğer bir avantajı da rahatlığı ve ferah tutmasıdır.

Bir cevap yazın