Tesettür Giyimde 2017 Trendleri Nelerdir?

 

G.M.Z. Tesettür - Yeleği Güpür Detay 2'li Takım PL655 Haki (1)2017 yılının girmesiyle birlikte herkesin kendisini tazelemesi ve yeni bir tarz yaratması hayata pozitif bakmaları açısından oldukça önemlidir. Bunun içinde öncelikle gardıroplardaki eski model kıyafetlerden kurtulmakla ve estetiksel görünüm için daha çekici elbise modellerini alarak işe başlamak gerekiyor. Bu anlamda akla gelebilecek kıyafetler de tesettür giyim ürünleridir. Yaz mevsiminde ve sonbahar mevsimi için öne çıkan tesettür ürünleri zarafet ve estetik görünüm saçıyor.

 

 

2017 Tesettür Giyim Trendleri

 

2017 tesettür giyim ürünlerinde gömlek modelleri ön plana çıkıyor. Özellikle fularlı yakalar dikkat çekiyor. Kadınlar 2017’de fular gömlek modelleriyle daha feminist ve zarafet görünümüne sahip olabilecekler. Renk bakımından ise beyaz desenli fular yakalı gömlekler ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle sonbaharda montlarına altına giyilebilecek gömlek modelleri arasında fular yaka gömlek modelleriyle farklı bir stile sahip olacaklar.

 

 

2017 Tesettür Giyimde Kapitone Kumaşlar

 

Kapitone kumaş stilleri diğer dış giyim stillerine sıkça rastlıyorduk. Özellikle dış giyim ürünlerinin bir parçası olan montlarda sıkça tercih edilen kumaş türüydü. Kapitone kumaşlar bu kez de 2017 tesettür giyim modasında yer alıyor. Çift renkli ya da düz renkler, desenli desensiz gibi birçok tasarımlarıyla üretilen kapitone kumaşlardan üretilen montlar 2017 tesettür giyim sokak modasına hitap ediyor.

 

2017 Yaz Sezonu İçin Floral Desenler

 

Kış aylarının son demlerine yaklaştığımız bu dönemlerde tesettür giyimde 2017 yazlık kıyafetler oldukça merak ediliyor. Geçen yılarda görmeye alıştığımız çiçek desenli kıyafetleri 2017 tesettür giyim modasında da görmeye devam edeceğiz. Çiçek deseninin devam etmesinin en önemli sebebi ise etek, abiye ve tunik ve benzeri kıyafetlere zarafet kazandırdığı ve tercih edilebilirliğini korumuş olmasıdır.

 

Bayanları daha alımlı gösteren çiçek desenleri 2017 ilkbahar ve yaz aylarında özellikle abiye ve tuniklerde ön planda yer alacak. Çiçek motifler 2017 ferace tasarımlarında da çok sık görülecek. Ancak farece modellerinde pullu parlak ve daha simli ferace modelleri ön planda olacak.2017 etek modellerinde ise jakar kumaş adı verilen ve sıkça tercih edilen modeller ön planda olacak. Kısacası 2017 tesettür giyim ürünleri, 2016 yılının ürünleri ufak tefek dokunuşlarla naturelleştirilerek piyasaya sürülüyor.

Bir cevap yazın