Tesettür Giyim Ve Günümüz Modası

 

Tesettür Giyim Ve Günümüz Modası Nelerdir?

 

Bir kadının giydikleri herkes tarafından beğenilsin ister. Beğenilme duygusu her kadını mutlu eder. Giyim konusunda her zaman düzenli ve bir uyum içerisinde olmalısınız. Böylelikle şıklığı da tesettür giyim de yakalamış olursunuz. Birbirinden uyumsuz renkler ve kıyafetler şıklığınızı gölge de bırakacaktır. Diğer giyimler de olduğu gibi tesettür giyimde de birçok çeşitlilik bulunmaktadır. Gömlek, pantolon, tunik, abiye ve gece elbiseleri olmak üzerine birçok modele sahiptir. Aynı zamanda spor giyim modelleriyle de ön plandadır. Spor giyim de üst kısma polar uzun spor tunikler tercih edilirken alt kısma geniş spor pantolon tarzı kıyafetle kombin yapılmaktadır. Günümüzde moda olan her kıyafeti tesettür giyim de rahatlıkla bulabilirsiniz. Hatta öyle ki tesettürlü olmayan insanların da zevkine hitap etmektedir ve kullanmaktadır. Bunlara örnek verecek olursak şallar, başörtüleri ve abiye modelleri diyebiliriz. Uzun abiye tercih edenlerin birçoğu tesettür giyim kategorisinden tercihini yapmaktadır.

 

 Tesettür Giyimi Spor Giyime Çevirmenin Yolları Nelerdir?

 

           Tesettür giyim genç yaşta olan insanların da tercih etmesiyle daha hareketli çizgiler kazanmıştır. Salaş pantolonların üzerine tercih edilen salaş ceket ve gömlek modelleri oldukça sportif ve gençlerin çoğunun tercih ettiği modellerdir. Pantolonlarda salaş olarak İspanyol paçalar da oldukça tercih edilen bir modeldir.

 

 Tesettür Giyimde Abiye Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettür de abiye kendi başına bambaşka bir dünyadır. Öyle ki günümüzde birçok modele sahiptir. Tesettür abiyenin renkleri, duruşu ve modelleriyle kendi içerisinde bambaşka bir moda anlayışıdır. Tesettür de abiyenin büyük avantajlarından biri üst kısmı daha hareketliyken alt etek kısmının daha sade olması şıklığa şıklık katmaktadır. Gözü yormadığı gibi hareket etmekte oldukça özgürlük sağlamaktadır. Nişanlar da akşam yemeği davetlerinde veya bir düğünde rahatlıkla şıklığı yakalayabilecekleri birçok alternatife sahiptir. Artık günümüz de birçok genç kız nişanında tesettür abiyeyi tercih etmektedir. Tesettür abiyenin diğer avantajlarından birinden daha bahsedersek ister tarlatansız isterseniz tarlatanlı kullanabilirsiniz. Bu gibi durumlar da modelde herhangi bir eksilik fark edilmeyecektir. Normal günlük hayatınızda da çok rahat kullanabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın