Tesettür Giyim ve Ayakkabı Çeşitleriniz

İslam dinine göre giyinmeyi seçen hanımların tercihi tesettür kıyafetler oluyor. Örtünme anlamına gelen tesettür kapalı giyinmeyi isteyen hanımların giyim şekli olarak günümüzde çok çeşitlendi. Modayı tesettür ile birleştiren ünlü markaların tasarımlarını artık internetteki alışveriş sitelerinde de rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Fakat hanımlar, bütün alışverişlerinde olduğu gibi, hem kaliteyi hem uygun fiyatı ve hem de şıklığı bir arada aradıkları için tesettür sitesi üzerinden yaptıkları alımlarda da en iyiyi seçmeye çalışıyorlar. Sonuçta karar verdikleri adres modaselvim.com oluyor. Çünkü aradıkları şıklığı, kaliteyi ve uygun fiyat ile alışveriş kolaylıklarını sitemizde buluyorlar. Bu alışverişlere ayakkabı seçimleri de dahil ediliyor.

 

Ayakkabı Seçiminiz Kıyafetinizi Tamamlar

Tesettür giyim içinde de ayakkabılar kıyafetleri tamamlayan en önemli aksesuarlardan biridir. Genelde uzun olan tesettür kıyafetlerin doğal bir uzantısı gibi görünen ayakkabı ve bot çeşitlerimiz 2017 Sonbahar Kış Modası içinde sitemizde ayrı bir kategoride beğenilerinize sunulmuştur. İlgili bölümü tıkladığınızda büyük sanal mağazamızın ayakkabı reyonuna gelmiş olacaksınız. Soğuyan havalara uygun olarak reyonda bot türü ürünler çoğunlukla yer almıştır. Siyah, taba, krem rengi ve bordo olan bot çeşitlerimiz deri veya süet gibi materyallerden üretilmiştir. Toka, püskül, fermuar gibi ürünlerle hareketlendirilen botlarınızı alçak topuk veya tam topuk modellerinden seçebilirsiniz. Babet türü düz süet ayakkabılar ise sezon dışı olmalarına rağmen gayet uygun fiyatlarıyla alabileceğiniz günlük ayakkabı çeşitleri içinde yer alıyorlar. Ayakkabı çeşitlerini sunan tesettür sitesi olarak her ürününü hem önden hem de yandan, iki yönlü olarak fotoğraflayan modaselvim.com ile ayakların sıcacık ve şık kalacağı bir kış mevsimi geçireceksiniz. Ürünlerin topuk yüksekliği gibi yapım özellikleri de sitemizde ayrıca belirtilmiştir. Ekrandaki ürün üzerinde imleci dolaştırarak seçtiğiniz ayakkabıya çok daha yakından bakma imkanınız da var. Sonraki adımınız ise doğal olarak ürünü sepete koymak olacak.

 

Alışveriş Kolaylıklarımızdan Yararlanın

Bütün ürünlerde olduğu gibi ayakkabı alışverişlerinizde de en çok 14 günlük değişim süresi hakkınız var, bu süre içinde ürünün kullanılmaması gerekiyor. Abiye çeşitlerinde söz konusu süre 24 saat ile sınırlandırılmıştır. Tesettür sitesi içinde yapılan 95 lira üzeri tüm siparişlerinizde ise kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Bir cevap yazın