Tesettür Giyim Ürünleri Nereden Alınmalı?

 

C.M.N - ModaSelvim           İnsanların giyim tarzlarını kültürel yaşamları, zevkleri ve istekleri belirler. Kendi zevk ve arzularına göre giyinen insanlar bile az da olsa çevreden etkilenirler. Etrafındaki insanların giyim tarzlarını dikkate alarak giyim tarzlarını da şekilde oluştururlar.

Özellikle son zamanlarda herkesin dilinden ve üzerinden düşmeyen tesettür  giyim tarzı insanların çevrelerinden etkilenmesiyle günden güne yaygınlaşmıştır.

 

Bilindiği gibi tesettür Arapçadan Türkçeye gelen kelimedir. Asıl anlamı ise örtünmek veya bürünmektir. Tesettür giyim kapalı anlamına geldiği için temelinde yasakları ve serbestlikleri yatmaktadır. Bundan yaklaşık 2000 ‘li yıllara bakıldığı zaman  tesettür o kadar yaygın olmadığı gibi tesettürlü bayanlarda hor görülüp küçümseniyordu Hatta tesettürlü genç kızların okullarını kapılarından döndürüldüğü haberleri ile sık sık karşılıyordu. Ancak devlet tarafından serbest olması ve bayanların tesettür giyim ürünlerine eğilimli olmalarından dolayı birden bire giyim sektörüne damgasını vuran tesettür  giyim kadınları vazgeçilmezi haline geldi.

 

C.M.N - ModaSelvim      Günümüzde ise çok renkli ve göz alıcı tasarımlarla tesettürlü bayanların zevkine hitap etmektedir. Hem şık ve zarifliğin yanında tesettürlü yaşamak isteyen bayanlar için birbirinden farklı ve tarz tesettür giyimi ürünleri üretilip giyim sektörüne sürülmektedir. Önceden eşarp, etek ve pardösüden oluşan  tesettür  giyimin şimdilerde ise 100’lerce çeşidi ve tasarımları bulunmaktadır. Günümüzün tesettür giyim kreasyonlarında, tesettür etekler, tesettür pantolonlar, tunikleri abiyeler, uzun elbiseler, gömlek, pardösü farece hatta tesettür gelinlik ve takımlar bile bulunmaktadır. Kumaş ve desen çeşidi de ürünler kadar farklılık göstermektedir.

 

Tesettür giyim ürünleri göz alıcı canlı renkleri ive farklı tasarımları ile ihtiyaçların karşılıyor. Zevklerine ve vücut yapılarına göre tesettür giyim çeşitlerine ulaşmak isteyenler için birbirinden farklı tesettür giyim mağazaları ve internet siteleri bulunmaktadır. Tesettür giyim ürünlerine ulaşmak ve modelleri incelemek isteyenler internet sitelerinden veya mağazalarından ziyaret edebilirler.

 

Tesettür giyim ürünleri nereden alınmalı?

 

Tesettür giyimim hızlı yaygınlaşması nedeni ile modacı ve tasarımcılar harekete geçerek birbirinden farklı tasarımlar üreterek mağazalarda veya internet siteleri üzerinde reklamların yapıp satışa sunmaktadır. Özellikle tesettür giyim ürünleri internet online sitelerinde satışı bir hayli artmıştır.

 

 Tesettür giyim modelleri ve çeşitleri nelerdir?

G.M.Z. Tesettür - ModaSelvim

Tesettür giyim siteleri arasında marka ve model çeşitliliğiyle öne çıkan modaselvim elbise, eşarp, şal, tunik, pantolon, pardösü, Ferace, etek, abiye kaban, kap ve daha fazlası bulunmaktadır. Modaselvim online sitesinin tesettür giyim kreasyonlarında klasik, spor, Retro, etnik gibi stillere yer vererek bayanların tarzlarına ve zevklerine göre en uygun tasarımları üreterek galerilerini süslemektedir. Modayı yansıdan modellerle sokak modasına uyulacağı gibi zamansız modeller seçimi ile de farklı bir tarza sahibi yaratacaktır. Yaz kış ve sonbahar kreasyonlarına uygun en güzel ve şık tesettür giyim modelleri bayanların her alanda rahatlıkla giyebileceklerdir. Ürünler modelli desenli düz, pelerinli düğmeli fermuarlı veya yandan düğmeli olarak üretilen ürünler renk bakımından bir hayli zengindir. www.modaselvim.com online adresinden ürünleri inceleyerek sipariş verebilirsiniz.

Bir cevap yazın