Tesettür Giyim Dantel İle Süs Buluyor

Tesettür giyim zarif ve inceliği ön plana çıkaran ayrıntılar ile tasarım kazanıyor. Modanın değişmezlerinden olan dantel ve tül çeşitleri kıyafetlerin dokusunda hayat buluyor. Özellikle de elbise ve ferace tasarımlarında çokça kendini göstermekte. Elbiselerin ve ferace modellerin, kol, göğüs ve bel gibi ayrıntılarına konan dantel, tül tarzı aksesuarlar hanımların da en beğendiklerinden olmayı başarıyor. Moda Selvim vitrininde sayısız model bu tasarımlar ile yer ediyor ve her zaman bayanların yoğun ilgisini görüyor. Tesettür giyim düz ve uzun elbise ferace gibi tesettürlü hanımlara yönelik kıyafetlerde her geçen gün yeni ve özgün stil örnekleri ortaya çıkarmaya özeniyor. Bizler de Moda Selvim olarak bu eşsiz tasarımları en kolay ve ulaşılır biçimde sizlere takdim etmekten keyif alıyoruz. Ferace ve elbise modelleri düz dikim klasik bir duruşa hakim örnekler olarak dikkate çeker çoğunlukta. Fakat Moda detaylar ile sürekli güncellenen ve ayrıntı kazanan bu modeller tesettür giyime zenginlik katıyor. Birbirinden güzel alternatifler oluşturması açısından moda ve giyim sektörü sürekli yeni ve farklı aksesuar, detaylar ile ferace, elbise gibi modellerin tasarımına yoğunluk veriyor.

Dantel Detay Ferace Modeli

Volan kol tasarımında yer alan dantel detaylar göz kamaştırıyor.  Etek ucunda da şerit halinde taşıdığı dantel figürü bu ferace modelini sadece dış giysi olmaktan uzak kılıyor. Özel gün ve davetlerde size eşlik etmeye müsait bu gösterişli aynı zamanda asil ve zerafetli stili ile en sevdikleriniz arasına gireceğini garanti ederiz. Dantel yüz yıllardır kadınların en sevdiği figürlerden biri. Evlerini, eşyalarını ve kendilerini onun ile süslemeyi seviyor kadınlar. Tam dantel sandıklara kalktı ve artık miladı doldu derken, yine yeniden moda oldu. Vitrinlerde kendini buldu ve bu gidişle bulmaya da devam edecek.  Elbiseleri ve feraceleri renklendiren, detay katıp daha süslü ve temsil ettiği bir tarza yönelik gösteren hoş bir ayrıntıdır. Tül ise dantelin işlenmemiş düz versiyonu gibi bir örnek diyebiliriz. Kumaş ile bütünleşmesi bile şıklığın ruhunu okşuyor.  Dantelin daha sıkı dokumasına şifon adı veriliyor ve şifon da yine özel davet ve günlere has elbiselerde kendi tahtına sahip olanlardan biri. Latif dokuya sahip şifon kumaşlar güzel gün ve davetlerinize yumuşak bir hoşluk katacaktır. Moda Selvim’in en revaçta modellerinden olan yeleği dantelli feraceler de yine dantel ve tül zarifliğinden payını alıyor.

Tunik Ve Dantel İşbirliği

Çok sevilen giyim türlerinden olan tunik modeller de dantel ile bütünlüğü yakalayan kıyafetler arasında. Etek ve kol manşetlerinde dantele yer veren tunik modeller günlük kullanım kadar ayrıcalıklı günlere de hitap ediyor. Evli hanımların ya da bekar genç kızların sosyal davetlerinde kullanım bakımından çok memnun kalacağı şık ve gösterişli modeller arasında.  Bu tunik modelini nasıl kombin yaparsınız? Dar paça, bilek boy pantolon ile güzel kombin olur. Tercihinize göre babet ya da stiletto tarzı topuklu ayakkabı seçebilirsiniz. Ve başörtüsü şal seviyorsanız şifon modeller harika tamamlayıcı olacaktır. Ya da en sevilenlerden simli şalları öneririz.

Elbise İle Bütünleşen Dantel

Şifon ve dantel ayrıntılar elbise modelleri ile adeta tek parça halini alıyor. Şifon kumaşın elbise modele tam adapte olması sonucu şıklık elbisenin bütününü sarıyor. Dantel figürler ile süsü artan elbiseler çok sevilmekte. Stoklarımızda en hızlı tükenen modeller arasında şifon, tül ve dantel detaylı elbiseler listede ilk sırayı alıyor. Online alışveriş keyfi ile kolayca ulaşabileceğiniz bu modelleri www.modaselvim.com sitesinden tedarik edebilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın