Tesettür Giyim Tarzında Şıklık Yarışı

 

tesettur-giyimBayanların dini inançları gereği tesettür giyim tarzını tercih etmesi bayanların giyim tarzını kısıtlamakta idi. Eskiden giyilen standart şeylerin tesettür giyimin tek düze olmasını engellemediği bir gerçekti. Bazen sadece bir çarşaf, klasik bir etek ve uzun bir palto gibi standart kıyafetler bayanların tesettür giyimini monotonlaştırıyordu. Bu monotonluktan bayanları kurtarmak isteyen tesettür giyim firmaları artık değişik tarzda ve tesettürlü bayanların beğeneceği birçok giyim tarzını müşterilerine yansıtmaktadır.

Tesettür giyim ile tek düzelik artık tarihe karıştı. Tesettürlü bayanlarda tarzını giyimine yansıtmaya başladı. Tesettür giyim tercih eden bayanlar artık şıklıkları ile göz kamaştırıyor. Birbirinden güzel kıyafetler ve aksesuarlar ile kendi zevklerini yansıtmaya başlayan bayanların artık her geçen gün daha farklı tarzlarda karşımıza çıkması gayet normal bir durum.

Tesettür giyimden yana tercihini kullanan bayanların şıklık yarışı her gün daha farklı boyutlara giriyor. Önceden uzun palto ve etek ile bluz giyerek kapanan bayanlar için artık bu tek düzelik tarih oldu. Tesettür giyim tercih eden bayanlar artık şıklıkları ile göz kamaştırıyor. Bayanların ilk tercihi şüphesiz tesettürdür. Tesettür giyimin ilk parçası olan tesettür artık saten ve parlak modelleri ile baş tacı oluyor.

tesettur-giyim-2Saten ve parlak modeller özellikle son yıllarda sık sık tercih edilmektedir. İkinci tercih bluz ve etek ya da pantolondur. Kadınların tesettür giyimde şık bluzlar ve değişik tarzda etekleri tercih etmesi artık gayet normal bir durum. Bunun yanında etek dışında bol kesim pantolonlarda bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Bluz ve etek ya da pantolon tercihlerinden sonra son dönem modasında panço ve ya hırka bulunmaktadır.

Özellikle kombinlerde panço giyim tercih eden bayanlar hırka kullanımını da arttırmış durumda. Tesettür giyimin önemli aksesuarı ise paltodur. Palto tesettür giyim vazgeçilmezlerindendir. Son dönem tercihler arasında tuniklerde sıklıkla göze çarpmaktadır. Şıklığını giyimine yansıtan tesettürlü bayanlar için artık seçenek binler ile ifade edilebilir. Tesettür giyimi tercih eden bayanların bu giyim tarzı şık ve güzel kombinleri ile göz alıcı hale gelmektedir. Tesettür giyim için seçenekleri değerlendirin.

 

Bir cevap yazın