Tesettür Giyim Tarzı Nedir?

Son dönemde çok fazla moda haline gelen ve neredeyse akım olarak görülmeye başlanan tesettür giyim tarzı, oldukça şık parçalar ve aksesuarlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Hem kullanımı kolay olan parçalar hem rahat olan parçalar hem de şık bir tarza sahip olan parçalar, bu tarzın ne kadar yakıştığını ve doğru kullanılması gerektiğini de gözler önüne seriyor. Sizler de bu tarza sahip olmak için, nasıl bir kombin yapmanız gerektiğini, nerelerde nasıl giyinmeniz gerektiğini, dolaplarınızda hangi parçalara ne kadar süreyle yer vermeniz gerektiğini bildiğiniz takdirde, her şeyiniz çok daha güzel olacaktır ve tarzınız ile adınızdan söz ettiriyor olacaksınız. Herkes tarafından beğenilmek ve her zaman daha şık bir tarza sahip olmak için, daha fazla geç kalmadan tesettür parçalarına dolabınızda yer açmaya başlayın.

Yeni Sezona Yeni Tarz

 

Yeni sezona yepyeni bir tesettür giyim tarzıyla girmek için, yapmanız gereken tek şey alışveriş yapmaktır. Özellikle de bahar ve yaz kreasyonları çıkmaya başladı. Yeni sezona yeni ürünlerle girmeye hazır mısınız? O halde tesettür tarzına bürünmek için daha fazla geç kalmayın. Dolaplarınıza renkli tunik modelleri, renkli etek modelleri, yazlık bol paça pantolon modelleri, bol paça tercih etmeyenler için dar paça veya jean kot pantolon modelleri oldukça şık, rahat ve aynı zamanda spor tarzları ile sizleri bekliyor. Bu parçalar sayesinde çok rahat, salaş ya da çok dar ve sıkı kombinler elde edebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Moda

 

Son moda tesettür giyim parçaları arasında pile ve parlak kumaşlar karşımıza çıkıyor. Pileli etekler, sık piliden oluşan bluz ve gömlekler, salaş, uzun ve pilinin ağ kesim olarak konulduğu tunik modelleri, pileli pantolon etek modelleri ve pantolonlar, triko pantolonlar, triko ya da şifon kumaşlardan tasarlanan ikili takım modelleri. Gümüş altın sarısı ve bronz renklerin yer aldığı eşarplar, şallar ve fularlar bu sezon modaya uygun bir şekilde yerini alıyor. Sizler de bu parçalara dolaplarınızda yer vererek baharı ve yazı dilediğiniz gibi karşılayabilirsiniz.

Bir cevap yazın