Tesettür Giyim Son Moda Tunik Kombinleri Nasıl Yapılır?

Sonbahar kış sezonu ile birlikte çeşitli tesettür tunik çeşitleri de kullanılmaya başlandı. Dolaplarda yerini alan bu tuniklerin pek çok çeşidi bulunmaktadır. Her renk ve kumaştan olan bu tuniklerin kombinlemesi de doğru bir şekilde yapılmalıdır. Bu tunik kombinlerinde uyulması gereken pek çok husus bulunur. Bunlardan ilki kişinin kendisine yakışan rengi belirleyerek bu renkte tunik seçimi yapmasıdır.

 

Kışın özellikle soğuk günlerin kurtarıcısı olan tunik parçaları, hem sıcak tutmakta hem de rahat bir şıklık elde etmenizi sağlamaktadır. Tesettür giyim modelleri arasında olan bu tunikler her yaş için oldukça rahat şık parçalardır. Seçtiğiniz tunik ile aynı renk boru paça pantolon oldukça uyum yakalamanıza yardımcı olacaktır. Bunun yanı sıra bol kot pantolonlar ile kombinlenmesi de oldukça rahat ve spor olmanızı sağlayacak.

 

Kaşe Kumaştan Tasarlanan Tuniklerin Yeni Trend Modelleri Nelerdir?

 

           Tesettür giyim modelleri arasında olan tuniğin her alanda kombinlenmesi mümkündür. Özellikle iş hayatında rahat bir şıklık isteyenler için yeni moda kaşe tunikler oldukça yaygınlaşmaktadır. İş hayatında kullanabileceğiniz bu kaşe tunikler ile kumaş pantolon kombinlemesi oldukça şık olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda kıyafetlerinizi daha kaliteli gösterecektir. Bunun ile birlikte kaşe kumaştan yapılan tuniklerin oldukça kolay yıkanması ve ütülenmesi özellikleri bulunmaktadır. Uzun süreli parça kullanmak için kaşe tunikler tercih edilmelidir.

 

 Dantelli Tunik Nasıl Kombinlenir?

 

           Tesettür giyim modelleri arasında olan tunik modasında dantel oldukça yaygınlaşmaktadır. Bu dantelli tunikler pek çok alanda kombinlenmesi ile her zaman şıklık sunmaktadır. Dantelli tunik modellerinde simetrik ve asimetrik modeller bulunmaktadır. Özellikle düz renk tuniklerin alt kısımlarına yapılan danteller güm içerisinde rahatlığınızı sürdürerek şık gözükmenizi de sağlayacaktır. Dantelli tunik kombinlemesini, kot etek ve boru paça kot pantolonlarla spor olarak yapabilirsiniz.

 

Bunun yanı sıra kumaş pantolon ve eteklerle şık bir çizgi elde edebilirsiniz. Size yakışan rengi belirleyerek bu renk üzerinden kumaş pantolon seçimi yapabilirsiniz. Aynı zamanda tunik kombinlerinde şal takılması ise eşarptan daha doğru bir kombin yapmanızı sağlayacaktır. Seçtiğiniz tuniğin renginde takacağınız şal ile kendinize fark katabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın