Tesettür Giyim Sitelerinden Alışveriş Yapmanın Püf Noktaları

Giyim siteleri her yıl pazardaki payını büyütüyor. Bu pastanın içinde tesettür sitelerinin yeri azımsanamayacak kadar büyük. Tesettür siteleri kampanyalarla birbiriyle yarışırken kazanan tüketici oluyor. Kampanyalar yaparak kaliteli ürünleri uygun fiyatlara halka arz eden tesettür giyim siteleri özellikle sezon sonunda yaptıkları indirimlerle tüketicinin dolabını yenilemesini sağlıyor. Siz de alırken kazanmak ve hit parçaları dolabınızın baş köşesine oturtmak için bu tüyolara dikkat edin.

 Sezon Sonunu Bekleyin

 Bir giysi almak için en iyi zaman sezon sonundaki zamandır. Sezon sonlarında firmalar ellerindeki ürünü tüketmek, yani stoklarını eritmek için giysileri maliyetine, bazı ürünleri de zararına satabilirler. Bu nedenle ihtiyacınız olan ürünleri satın almak için sezon sonunu bekleyebilirsiniz.

 Burada dikkat etmeniz gereken şey; çok beğendiğiniz ürünü değil, ihtiyacınız olan ürün için beklemek olacak. Çünkü; beğendiğiniz ürünler muhtemelen sezonun hit parçalarıdır ve sezon sonuna kalmadan tükenebilirler. Bu da hüsrana uğramanıza neden olabilir. Bu nedene örneğin; balıkçı yaka bir triko gibi belirli bir modelde giysiye ihtiyaç duyuyorsanız sezon sonunu bekleyebilirsiniz.

 Özel Günlerdeki İndirim Kampanyaları

 Sevgililer günü, yılbaşı, efsane cuma gibi belirli günlerde yapılan kampanyalarda giysiler neredeyse yok fiyatına satılıyor. eğer aceleniz yoksa tesettür giyim siteleri üzerinden beğendiğiniz ürünleri almak için özel günleri bekleyebilirsiniz. Ürünlerin anında tükenmesini istemiyorsanız birkaç gün öncesinden favorilerinize kaydedebilir veya ürün linklerini belirli bir alanda toplayabilirsiniz. Böylelikle indirim başladığı andan itibaren hemen giysileri sepetinize ekleyerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

 İlk Üyeliğe Özel İndirimler

 Birçok internet sitesi, ilk üyeliğe özel indirim sunar. Online mağazaların bu özelliğinden yararlanmak için üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz. Üyelik için ad, soyad, mail adresi ve telefon numarası gibi kişisel bilgiler istenir. Ardından SMS ile veya e-posta ile hesabınızı doğrulama kodu gönderilir. İşlemler tamamlandıktan sonra ilk alışverişinize özel indirim çeki hesabınıza tanımlanır.

 Tesettür giyim sitelerinden uygun fiyata alışveriş yapmak istiyorsanız üyelere özel hediye çeklerini kullanabilirsiniz. Bazı siteler aynı zamanda doğum gününüzde de hediye çeki gönderir. Uzun süre alışveriş yapmadığınız bir site, alışveriş yapmanızı sağlamak için hediye çeki gönderebilir. Bu gibi çek fırsatlarını değerlendirerek ihtiyaç listenizden bir veya birkaç ürünü silebilirsiniz.

Bir cevap yazın