Tesettür Giyim Ofis Kombinleri

 

İş hayatının içerisinde olmak her sabah uyandığınızda acaba bugün ne giysem sorusu ile karşı karşıya kalmaktadır. Kararsızlık içinde kalmamak için öncelikle kendinize o günkü ruh halinizin nasıl olduğunu ve o gün ne giyerseniz rahat olacağınızı sormanız gerekiyor. Kış aylarında bir yağan bir güneşli ama her daim soğuk olan havalara karşı tercihinizi bu sezonun kilit parçalarından olan hem rahat hem de şık pançolardan yana kullanabilirsiniz. Üstelik bu sezon pançoların her stile hitap eden farklı modellerini de bulabilmek mümkün.

 

İş hayatının içinde aktif bir şekilde yer alan bayanların hem zamanı hem de rahatlığı çok önemlidir. Hem vaktinizi almayacak hem de şık olabilecek hem de iş yerinde namaz kalmak isteyen bayanların abdest almasını kolaylaştıracak tarzda tesettür kombin yapmasını tavsiye ederiz.

 

 Tesettür Ofis Giyiminde Şık Bir Duruşu Yakalamanın Önemi

 

İş yerindeki tesettür kombin modellerinin her sezon olduğu gibi bu sezonda da vazgeçilmez rengi kesinlikle siyah ve beyazın birlikteliğinden doğan uyum. Bunun yanı sıra diğer bir trend ise kırmızı, bordo ve kahve tonları… Elbette doğru uyumu yakalamak adına aksesuar seçiminize de özen göstermelisiniz. Çünkü unutmamak gerekir ki tercihleriniz tarzınızı oluşturur ve tarzınız ayrıntılarda gizlidir.

 

İş yerinizdeki tesettür kombin tarzınızı etkileyen en önemli şey ise elbette yaptığınız iş ve çalıştığınız iş yerinin kılık kıyafet kurallarıdır. Eğer kurallara tabi bir yerde çalışıyorsanız kullanabileceğiniz en risksiz renkler gri, lacivert, siyah ve tonlarıdır.

 

Şayet iş yerinizdeki kıyafet kuralları biraz daha esnekse kendi tesettür kombin tarzınızı oldukça rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Desenler ve renkleri beraber kullanarak, tamamlayıcı parçalarınızı da daha sade tutarak kıyafetlerinizde oldukça güzel bir uyum yakalayabilirsiniz. Üstelik seçtiğiniz ayakkabı ile zıt bir görünüm sağlayan çantayı kullanarak kombininize eğlenceli bir görünüm kazandırabilirsiniz.

 

 Tesettür Ofis Giyiminde Dış Giyim

 

Bir iş kadını ile en iyi uyumu sağlayan ve bütünleşen parça ise kesinlikle güzel bir trençkottur. Bileklerinizin biraz üzerinde biten trençkotu elbise, pantolon, etek ve tuniklerinizle kombinleyip tüm dikkatleri stilinizde toplayabilirsiniz. Özellikle soğuk kış aylarında etek ve elbiselerin altına uzun çizmeler giymek sizi hem sıcak tutar hem de tarz sahibi olmanızı sağlarlar.

 

Bir cevap yazın