Tesettür Giyim Modellerini Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Zarif işlemelere sahip tesettür elbise ile girdiğiniz ortamlarda sizlere yönelen beğeni dolu bakışlar ile fark yaratabilirsiniz. Pek çok farklı tarzlara hakim İslami usullere göre elbiseler internet sitemizde sizleri beklemektedir.

Tesettür Elbiseler Ve Moda

Elbise satın alırken dikkat edilmesi gereken pek çok nokta bulunmaktadır. İslami usullere sahip giyim tarzı içinde hassasiyet ile yaklaşılması gerekmekte olan bazı hususlar bulunmaktadır. Muhafazakar giyim çeşitlerinin sizlerin vücut hatlarını örtecek derecede uzun ve de bol özelliklere sahip olması gerekmektedir. Özellikle türbanlı olan dar giyim ürünlerini tercih edecek olursanız elbisenin üzerine tunik, pardesü ya da ferace gibi geniş kesimli olan elbiseleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra dar paça özellikteki pantolon modelleri ile de genç ve dinamik bir hava katabilirsiniz.

Şayet bu tarz ya da modelde pantolonları tercih edecekseniz elbisenin üzerine bluz, gömlek ya da tunik tarzı giysi ile kombini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca seçtiğiniz İslami usullere göre uygun olan elbise çeşitlerinde tercih edilen kumaş da önemli olmaktadır. Kapalı yazlık elbise modelleri dikilirken ince kumaşlar tercih edilmektedir. Özellikle ince kumaşlardan yapılan bu tarz elbiselerde dikkat etmeniz gereken durum iç kısımları göstermeyen elbiselerin seçilmesi gerekmektedir.

Tesettür Giyim ve Mevsimler

Kış aylarında tercih ettiğiniz elbiselerin vücudunuza sarmamasına dikkat etmelisiniz. Özellikle tesettür elbise seçerken özen göstermeniz gereken en önemli noktalardan biri de beden ile alakalı özelliklerdir. Sizlerin vücut ölçülerine uygun olacak tesettür elbise seçerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Aslında çok dar ya da çok geniş elbise seçimleri sizleri hoş kombinler oluşturmaktan uzak tutabilir. Bunun yerine daha dengeli eşleştirme seçeneklerini tercih edebilirsiniz.

Şayet dar kesim olan bir pantolon seçecekseniz üzerine uzun ve de bol olan tunik ya da bluz giyebilirsiniz. Abiye tunik modelleri görsel açıdan bakıldığında şık elbise modelleri arasında görülmektedir. Bu tarz ürünleri tercih ederken parçaların özellikle birbiri ile uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Tercih ettiğiniz abiye tunik hareketli bir parça ise etek ya da pantolon tercihini sade bir konsept oluşturabilirsiniz. Bu sayede daha şık olursunuz.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın