Tesettür Giyim Modelleri

tesettur-giyimTesettür Giyim yıllardan beri süregelen bir giyim stilidir. Bu giyim kategorisinde en çok tercih edilen parçalar bir araya getirilmiştir. Özellikle son yıllarda tesettürlü bayan sayısı artmış ve bu da tekstilde daha fazla e daha farklı ürünler üretimine sebep olmuştur. Tesettür denildiği zaman birçok kişinin aklına sadece başörtüsü gelir.

Fakat tesettürlü giyinmek demek sadece saçlarını kapatmak değildir. Günümüzde tesettür giyimde en çok tercih edilen belirli başlı parçalar mevcuttur. Tesettür giyim için kullanılan parçalar belirli başlı başlıklar altında toplanmıştır. Bu başlıklar alışveriş yaparken de en çok bu parçalar mevcuttur.

Etek, başörtü, ferace, tunik, pantolon, gibi parçalar tesettür Giyim için en çok kullanılan parçalardır. Tesettür giyim de önemli olan nokta giyilen kıyafetlerin hem vücut hatlarını belirli etmeyecek derece de olmalı ve giyilen parçalarda vücutta kapatılması gereken yerler kapatılmalıdır. Tesettür Giyim son zamanda en çok tercih edilen giyim stilleri arasında yer alıyor. Tesettür giyim de diğer giyim stilleri gibi birçok renk ve desen seçeneği ile tesettürlü bayanlar için birçok seçenek sunuyor.

Tesettür giyimin en çok tercih edilen parçalarından biri başörtüdür. Başörtü hem çeşit hem renk hem desen açısından tesettürün en belirli parçasıdır. Artık başörtü tercihi ayakkabı kıyafet ve çantalara göre kombinlenebilirler. Ferace ise tesettür giyimin en rahat ve en gerekli parçalarından biridir.

Özellikle yapılı bayanların vücut hatlarını kapatmak için kullanılan bu kıyafet her zaman ön planda olmalıdır. Diğeri de etektir. Zengin renk ve seçeneği ile hem genç hem de ileri yaş grubunda bulunan bütün bayanlar için kullanılması mevcuttur. Bu parçaları takip eden diğer ürün ise tuniktir. Tunik pantolon üzerine giyilen ve bayanların kalça kısmını kapatmayı amaçlayan uzun kazak tarzındaki kıyafettir.

Diğer kıyafetler de olduğu gibi en önemli unsur vücudumuzda kapatılan yerlerin kapatılması amaçlanır. Pantolon ise tesettür giyim de tunik ve feraceler altına giyilmesi uygun olan parçadır. Bol ve vücut hatlarını belli etmeyen kumaşlar olmasına dikkat edilmelidir. Hangi parça kullanılırsa kullanılsın tercih edin Tesettür Giyim de amaç vücut hatlarını belirli etmemektir.

 

Bir cevap yazın