Tesettür Giyim Modelleri

tesettur-giyim-modelleriModa sürekli olarak kendini geliştirmekte ve değiştirmektedir. Trendler de tıpkı moda gibi gelişir ve değişir. Trendler dünyadan, geçmişten veya da herhangi bir renk tablosundan ilham alarak hayatın farklı yönlerini getirirler. Trend veya moda bizim hayatımızla ve hayata bakış açımızla uyum içerisinde olmayı hedefler. Tesettür giyim bayanların inançları doğrultusunda inançlarının verdiği öğüt ve emirleri doğrultusunda giyinme şeklidir.

İnançların verdiği öğüt doğrultusun da giyinmek hayata bakış açısını yansıtmaktadır. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar modayı ve trendi zevkle takip etmektedirler. Şık giyinmeyi trendi takip ederek sağlayabilirler. Tesettür giyim modellerin de birçok şık parça bulunmaktadır. Her sezon farklı modeller de, desenler de ve çeşitler de birçok tesettür giyim parçaları tasarlanmaktadır.

Tesettür giyim denilince etekten feraceye kadar birçok çeşit akıllara gelmektedir. Yaz ayların da daha çok etek, elbise ve ferace tercih edilirken, kış aylarında pantolon, tunik ve pardösü tercih edilmektedir. Her sezonun kendine özgü parçaları bulunmaktadır. Yaz ayların da etek ve elbiseler de daha çok açık tonlar tercih edilmektedir. Elbiseler artık sadece özel günlerde giyilmekle yeterli kalmamakta.

Günlük yaşantıda da rahatlıkla giyilebilecek elbiseler bulunmaktadır. Fiyat olarak çok uçuk olmayan bu elbiseler uygun fiyatlar da karşımıza çıkmaktadır. İster penye ister şifon modelleri tercih edebilirsiniz. Günlük hayatta giyebileceğiniz elbiseler daha çok çizgili modellerden ve puantiyeli modellerden oluşmaktadır. Elbiselerinizin üzerine seçeceğiniz şal veya da eşarbın elbisenin üzerinde olan renklerden olmasında fayda vardır.

Sade renk elbise tercih edenler üzerine desenli bir şal veya eşarp seçebilirler. Desenli elbisesi olan bayanlar ise düz renk şal veya eşarp tercih etmeliler. İster babet ister topuklu ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Feraceler de ise en çok tercih edilen renk tonları siyah ve lacivert olmaktadır.

Siyah ve lacivert rengin modası hiç geçmediği için feraceler de bu renkler rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca bu renk tonlarının üzerine her renk uyum sağlamaktadır. İstediğiniz renkte ve desende eşarp veya şalı tercih ettikten sonra altına hafif topuklu bir ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın