Tesettür Giyim Modası Bu Sene Nasıl Olacak?

Tesettürlü ve modayı yakından takip eden kişilerin en çok merak ettiği şey tesettür giyim de bu sene modanın nasıl olacağıdır? Bu sorunun cevabını pek çok inceleme yaparak araştırdık ve özet şeklinde bir makale düzenledik. Siz de bu sene tesettür giyim modasının detaylarını merak ediyorsanız aşağıdaki makaleyi okuyarak merakınızı giderebilirsiniz. İşte tesettür giyimin n fazla tercih edilen iki kıyafetinde sizleri bekleyen detaylar şu şekilde olacaktır:

 

Tesettür Giyim Modasında Elbise

 

Tesettürlü bayanların severek ve beğenerek giydiği kıyafetlerin başında elbise gelmektedir. Hem rahat hem de kullanışlı bir yapıya sahip olan tesettür elbiselere bu sene çiçek desenleri hakim olacak. Özellikle bahar aylarında çiçek desenli elbiseler ile adeta siz de açan bir çiçek olacaksınız. Sade tarzı olanlar ise tek renk sade elbiseler tercih edebilirler. Sade olan bu elbiseler de kullanılan ufak detaylar da sizin son derece şık görünmenizi sağlayacaktır.

 

Beli kavisli olan kişiler bel bölgesinde kemer bulunan elbiseleri tercih etmeleri onlara son derece yakışacaktır. Daha balık etli bayanlar ise bu tarz beli ön plana çıkaran detayları olan elbiselerden uzak durmalıdır. Son olarak elbise de renk seçimini yaparken özellikle yazın, cıvıl cıvıl canlı renkleri seçmeye özen gösterin. Kışın ise daha koyu renkleri tercih edebilirsiniz.

 

Tesettür Giyim Modasında Tunik

 

Tesettür giyim dendiği zaman artık ilk akla gelen kıyafetlerden birisi tunik olmaya başlamıştır. Şıklığı ve rahatlığı sayesinde bayanların kalbini kazanmayı başaran tunikler her sene tesettür alışverişlerinin de olmazsa olmaz aranan kıyafetlerinden biri olmayı başarmıştır. Bayanların bu denli sevdiği tunik de bu sene zımba, düğme ve fermuar detaylarının kullanıldığını görmeniz mümkündür. Size daha çok spor görünüm katacak olan bu tunikleri tercih etmek istemezseniz; taş detayları olan tunikleri tercih edebilirsiniz.

 

Renk olarak ise elbise de olduğu gibi daha cıvıl cıvıl renkleri seçmenizi tavsiye edebiliriz. Size en yakışan canlı renklerden bir ya da bir kaç tane tunik alabilirsiniz. Sağ tarafı farklı renk, sol tarafı farklı renk şeklinde olan iki renkli tuniklerde bu senenin modası olmaya devam edecektir.

 

Bir cevap yazın