Tesettür Giyim Kombinlerinde En Çok Tercih Edilen Parçalar Nelerdir?

tesettür giyimGünümüzde artık tesettür giyimde birçok marka ortaya çıktı bu markalar sayesinde tesettür giyim iyice çeşitlendi ve bazı parçalar açık bayanların bile ilgisini çekmeye başlamıştır tesettür giyim kombinleri en çok tercih edilen kombinler tesettür tunik tesettür elbise ve tesettür eteklerdir. Günümüzde artık markalar her modelde kıyafet üretmektedir. Çünkü günümüzde markaları çoğalmış ve çeşitlenmiştir.

 

 Tesettür Giyimde Tuniğin Önemi Nedir?

 

Tunik tesettür giyim de çok önemlidir. Çünkü tunik günümüzde hem açık hem de kapalı bayanlara yönelik tasarlanmaktadır. Tuniklerde her model ve her renkte bulmak mümkündür kullanım olan alanları oldukça geniştir. Uygun kombin yapıldığı sürece her yerde çok modern ve şık bir görüntü ortaya çıkar.

 

 Tunik Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

 

           Tesettür giyim seçeneklerinde kombin yaparken dikkat edilmesi gerekenler mevsimine göre uygun kumaş seçilmesidir, daha sonra sezon uygun renkler tercih edilmelidir. Seçilen renklerin tamamlayıcı parçaları diğer renklerle uyumlu olmalıdır. Yaz mevsimi için tunik seçimi yapılacaksa açık renkler ve sezon rengi olması önemlidir, kış için tercih yapılacaksa koyu ve soğuk tonları tercih edilmelidir.

 

           Tesettür kombin modellerinden bir diğeri de tesettür elbise modelleridir. Her geçen gün değişen, gelişen markalardan yeni çıkan kombinlerden bir diğeri de tesettür elbise modelleridir. 2018 yazlık tesettür elbise modellerinden en çok tercih edilenleri nakış işlemeli, dantelli detaylı, düz beli ipli, geometrik desenli ve inci detaylı modeller en çok tercih edilenler arasındadır. Elbise seçiminde de dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Sezona uygun renkler de mevsimine uygun kumaş ve diğer tamamlayıcı parçalarla uyumlu olması lazım.

 

Ayrıca elbisenin bedene uygun olması gerekir. Tesettür kombin yaparken bir diğer önemlisi edenlerdir. Pantolonlar kadar eteklerde çok tercih ediliyor. Yaz ya da kış her mevsimde bulmak mümkündür. Ayrıca bu eteklerin kombinleri de çok kolaydır. Ayrıca tesettür tunik modelleriyle de kolaylıkla kullanılabilir. Tesettür etek modellerini kombinlerken de dikkat edilmesi gerekir. Örneğin kot etek üzerine beyaz büzgülü bluz ve başörtüsü olarak da tabak renk varak desenli şal tercih edilmelidir.

 

Bir cevap yazın