Tesettür Giyim Kombinlerinde Çok Tercih Edilen Ofis Kombinleri Nelerdir?

 

Ofis ortamı için birbirinden özel tesettür giyim kombinleri arasında öne çıkan modellere baktığımızda tesettür elbise modellerinin sade tasarımlarını ve ceket görünümlü modellerini görüyoruz. Bu modelleri alternatif olarak ferace ve pardösü tunik gibi modellerin klasik tasarımlı modelleri yanında iş ortamı için tasarlanmış olan tek renkli klasik modellerini de söyleyebiliriz.

 

 Ofis Ortamı İçin Hazırlanmış Olan Tesettür Elbise Modelleri

 

           Tesettür giyim modellerine yakından bakıldığında büro ortamına göre tasarlanmış olan tesettür elbise modellerini görebiliriz. Bu modeller genellikle tek renk olurken tasarım olarak da klasik tasarımda olan modellerdir. Örnek olarak boydan düğmeli jile tesettür giyim modelleri büro ortamı için özel bir giyim tercihi iken bu kıyafetle giyilen beyaz gömlek ile beyaz eşarp büro ortamına şık ve uygun bir tercih oluşturuyor. Büro ortamında şıklığa önem veren bayanların tercihi olan etekleri dantelli kemerli saten tesettür elbise modeli parlak görünümüyle dikkat çekerken sade rengi ve özel tasarımı ile ofis ortamında giyilebilen özel bir tercihtir.

 

 Ofis Kombinlerinde Tunik Detayı

 

Ofis giyimi için bayanların sahip olduğu özel bir diğer tesettür giyim tercihi olan tunikler de özel tasarımlarıyla büro ortamında giyilebilen modeller sunuyor. Bu modellerden ilki çizgili önü kısa arkası uzun tunik modelidir. Modelin ortamına uyum sağlamasında topuklu ayakkabıyla giyilebilmesi ve kumaş pantolonla uyum sağlayabilmesidir. Her renk eşarp ve şalla giyilebilen bu modelin yanında kolları volanlı boydan düğmeli tunik ve desenli düğmeli tunik modeli de ortamına uyum sağlamak isteyen bayanların tercihlerinde biridir. Bayanların en çok tercih ettiği büro ortamı tesettür giyim tunik modellerinden biri de kemerli düğmeli tunik modelidir.

 

Genellikle açık renkleri olan bu model ile beraber özgün tarz arayan bayanlar için kareli kemerli tunik modeli de yeşil ve mavi gibi farklı renkleri ile bayanlara tercih sunuyor. Büro ortamında şıklıktan vazgeçmeyen bayanların en çok tercih ettiği modellerden biri de yeşil ve siyah rengi ile tercih sunan kolları beli bağcıklı dikişli tunik modelidir. Bu model topuklu ayakkabı ile giyilebildiği için büro kombinlerinde tercih edilen modellerdendir. İlkbahar ve yaz aylarında büro ortamına uyum sağlamak isteyen bayanların tercihi olan boydan fırfırlı çiçekli tunik tercihi beyaz lacivert rengi ve beyaz topuklu ayakkabı aksesuarları ile uyum sağlıyor.

 

Bir cevap yazın