Tesettür Giyim Kombinleri

Tesettürlü bayanların kıyafet bulup kombin yapmaları diğer bayanlara nazaran daha zor ve uğraştırıcıdır. Bunun sebebi de birden fazla parçayı bir arada kullanmak zorunda olmalarıdır. Etek, bluz, eşarp ya da şal, tunik, uzun hırkalar ya da mevsimlik uzun bolerolar ile bir kombin yaratmak zorunda kalırlar. Bunu yaparken de tarzlarına uygun olana tesettür giyim marka ve modellerini bulmaları gerekmektedir.

 

Tesettürlü bayanlar için özellikle dış giyim de rahatlıkla kullanabilecekleri abaya, ferace, kap, pardesü, panço, pelerin modelleri tam bir kurtarıcı görevi görmektedir. Herhangi bir kombin yapıp üzerlerine rahatlıkla bu parçalardan birini alabilir kombinlerini tamamlayabilirler. 2018 yılı modasına bakıldığında bu tip kıyafetler için renk yelpazesini oldukça geniş olduğunuz ve hemen her tarza uygun renk ve model üretildiğini görebilirsiniz.

 

 Özel Günleriniz Zehir Olmasın

 

Tüm bayanların en büyük sorunlarından biri özel gün ve gecelerde ne giyeceklerine karar verememeleri ya da kendi tarzlarına uygun parça bulamamalarıdır. Bu durum tesettürlü bayanlarda da görülmekte ve kendilerini tesettürsüz bayanlara göre daha şanssız hissetmektedirler. Ancak tesettür giyim için de üretilen kıyafet ve modeller tesettürlü bayanların imdadına yetişmektedir. Tesettürlü bayanların özel günlerinde tercih edebilecekleri özellikle abiye modeller bu yıl farklı olarak göz doldurmaktadır. Bu modellere örnek olarak tek parça uzun, kolları etekleri işlemeli, oval kollu, balon etekli tarzları verebiliriz. Bunun yanı sıra düz renk sevmeyenler için çiçekli desenler ve pelerinli modeller de üretilmiştir.

 

 Kombin Tamamlayıcı Başörtüsü Modelleri

 

Tesettürlü bayanların olmazsa olmazı başörtüsü modelleri gerek günlük hayatta gerekse abiye giyimde tesettür giyim modasını tamamlamaktadır. Baş örtüsü modelleri kendi arasında şal ve eşarp olarak iki ayrı kategoriye ayrılmıştır. Günlük yaşamda bayanlar daha çok şal kullanmayı tercih ederken, eşarp modellerini özel gün ve gecelerde kullandıkları abiyeleri tamamlaması açısından kullanmaktadır. Eşarp modelleri daha şık olduğu için günlük kullanımda pek fazla tercih edilmemektedir. Şal modelleri daha çok tek renk üzerinde üretilmiş olsalar da baskılı çiçekli ve desenli modelleri de üretilmektedir. Eşarp modelleri için ise herhangi bir kısıtlama ve kalıplaşma söz konusu olmaksızın hem düz renk hem de baskılı ve çiçekli modellerden üretilmektedir.

 

Bir cevap yazın