Tesettür Giyim Kombini

Tesettür, tesettür giyen kadınların hayatında büyük bir öneme sahiptir. Kadınlar tesettür parçalarını alırken, epey bir zaman harcarlar. Çünkü alacakları tesettür giyim parçalarının modaya ve kaliteye uygun olup olmadıkları hakkında baya bir tesettür bilgi alışverişi yapmaktadırlar. Tesettür giyen kadınlar, vücut hatlarının görünmemesi için tesettür giyimleri tercih etse de bu parçalarının kaliteli ve modaya uygun olmaları çok önemlidir. Tesettür giyim parçaları ile güzel ve şık bir kombin oluşturmak onların en büyük hayalidir.

Tesettür Giyim Kombini Nasıl Oluşturulur?

Tesettür giyim parçaları ile şık bir kombin oluşturmak için, iş önce seçeceğiniz parçanın rengi, ten renginiz ile uyum içinde olmalıdır. Örneğin esmer bir tene sahip iseniz, yüzünüzü açarak uyum sağacak açık tonlarda ki bir renk seçilmelidir. Eğer açık tenli iseniz, bu sefer tam tersi daha kapalı tonlarda bir renk seçmelisiniz. Daha sonra tesettür komünizminizi daha şık gösterecek ayakkabı ve çanta bulmalısınız. Eğer açık tonlarda olan renkler renginize uyum sağlıyorsa seçeceğiniz çanta ve ayakkabılar tesettür daha koyu renkte olmalıdır. Ayrıca tesettür kombini oluştururken seçeceğiniz parçalar sizin yalına uygun olmalıdır. Örneğin genç ve dinamik bir yapınız var ise parlak renkler ve modeller seçebilirken, daha olgun bir kişiliğiniz var ise daha sade renkler tercih etmelisiniz.

Tesettür Giyim Parçaları Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Tesettür giyim parçaları alırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Dikkat Edilmesi gereken noktalar şunlardır;

Tesettür parçasının kalitesi

Tesettür giyim parçasının modeli ve modaya uygunluğu

Tesettür giyimin yazlık ya da kışlık olma durumu

Tesettür Giyim Parçalarında Renk Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Tesettür giyim parçaları alırken, seçeceğiniz parçanın rengi oldukça önemlidir. Bazı renkler özel geceler için iken azı renkler ise normal günlük yaşantınızın tercih edilmelidir. Tesettür giyimde renk tercihinizi ilk önce teninize uygun olup olmadığına bakarak yapmalısınız. Çünkü en güzel renkler teniniz ile uyum sağlayan renklendir. Daha sonra yaşınıza ve gideceğiniz yere uygun renkler seçmelisiniz. Öreğin; günlük yaşantınızda daha sade renkler tercih edilirken, özel gecelerde ve davetlerde daha şık ve parlak renkleri seçmeniz gerekir.

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın