Tesettür Giyim Kombin Önerileri

Tesettür giyim başlı başına büyük bir sektördür. Tercih edilme yüzdesi ve pazar payı düşünüldüğünde, çok fazla rakibi bulunmamaktadır. Durum böyle olunca, çok fazla ürün ve oldukça fazla seçenek bulunmaktadır. Bu zengin seçenekler içinden seçim yapmak zor gibi görünse de, kombin yapmayı seven hanımlar için tesettür kıyafetleri bulunmaz bir nimettir.

İlk olarak tesettür kıyafetlerin olmazsa olmazı tunik kombinleri olarak sayılabilir. Hem ceket pantolon gibi şık ve resmi bir takımla, hem bir kot pantolonla bile kombinlenebilen tunikler oldukça kurtarıcı parçalardır. Ayrıca kişinin tarzının belirlenmesi konusunda da tunikler etkin rol oynamaktadır. Klasik kesimler, spor kesimler, şifon parçalı özel gün tunikleri ve daha birçok çeşitte üretilen tesettür giyim kombin konusunda oldukça önemli olan tunikler fiyatlarıyla da kullanıcıların beğenisini toplamaktadır.

Yaz Tesettür Kombinleri

Yaz sıcaklarında kombin yapmak birden fazla parça giyileceği için zor gibi görünse de, uzun ve ferah kumaşlı bir elbisenin altına giyilecek hasır sandaletler belki de en vazgeçilmez ve en şık parçalardandır. Yine askılı elbise ya da askılı tuniklerin üzerine alınan ince kumaştan üretilmiş kimono ve ceketler de hem tarz hem de yaz için oldukça uygun ürünlerdendir. Klasikten ayrılmak istemeyen kişiler için tesettür giyim kombin konusu biraz çekindirici dursa da, o kişiler için de yazlık feraceler, bol elbiseler, etekli takımlar uygun olmaktadır.

Renkli Tesettür Kombinleri

Yaz denince akla gelen bir diğer nokta da renklerdir. Renklerin birleşimi hem tarzı oturtmakta hem de şıklığı artırmaktadır. Kullanım yerine ve saatine göre değişiyor olsa da, kıyafetlerde renklerin uyumunu kullanmak tesettür kombinlere çok yakışan bir detaydır. Siyah ve beyazın şıklığı tartışılamaz güzellikte kombinler ortaya çıkarmaktadır.

Risk almayı seven kişilerin muhakkak denemesi gereken mor ve haki yeşilinin birleşimi ya da hardal sarısı bir alt ve mor bir üstün kombinlenmesi olabilir. Renk konusunda cesur kişilerin kullanabileceği kırmızı da mor renkle kombinlendiğinde çok şık bir görüntü ortaya çıkarmaktadır. Ayrıca kendinden desenli kumaşlar, bol desenli elbiseler de yaz aylarının renkli tesettür kombinlerini oluşturmada oldukça çok yardımcı olmaktadır.

 

Bir cevap yazın