Tesettür Giyim Kombin

Tesettürün en kısa tanımı giyinmek, örtünmek yani muhafazakar ailelerde bayanların ve erkeklerin belirli bölgelerini belirli şekillerde örtmesidir de denilebilir. Tesettür giyim modası da bu sayede çok büyük gelişmeler göstermiştir. Ünlü markalar çok şık ve değişik kombinler yaparak tesettür giyim kombin modası oluşmuştur.

https://www.modaselvim.com/kombin-elbise

Günümüzde gelişim sağlandıkça tesettür modası da gelişmeler göstermiştir. Kişilerin de bu modayı takip etmeleri çok zor hale gelmiştir. Ayakkabı, etek, toka, eşarp, montlar bu tesettür kombini’ nin vaz geçilmezleri arasındadır.

Tesettürlü bayanlar ünlü markaların arzuladıkları şekilde renk ve modelde binlerce ürünü deneme şansına erişmişlerdir. Kişiler bu ürünlere çok rahat bir şekilde ulaşabilmişler ve bu sayede tesettür giyim kombin çok büyük gelişme göstermiştir. İlgi arttıkça büyük firmalar daha çok gelişme ve ilerleme göstermiştir. Bu ürünlere erişim de eskiye oranla çok daha rahat olmuştur. Bu ürünlere online sitelerden, avmlerde ki mağazalardan erişim sağlanabilir.

Doğru Tesettür Giyim Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

Doğru bir tesettür kombini yaparken bazı hususlar vardır. Bunlar; öncelikle vücuduna ve tarzına göre uygun giyinmek, kıyafet ile aksesuarların uyum içinde olması, dar olan kıyafetlerin tercih edilmemesi, vücut hatlarının belli etmeyen kıyafetlerin tercih edilmesi, şal ve eşarp seçerken daha çok dikkat edilmesi, ten rengine uyumlu kıyafet ve şalların seçilmesi, kıyafet ile kişinin uyum için de olması gerekir.

Renk kullanımda birbiri ile uyumlu birkaç renk tercihi de yapılabilir. Tene göre karar verilmelidir. Ayrıca kullanılacak ayakkabıların ve takıların da çok büyük önem gösterdiği görülebilir. Mevsimine göre giyinmek de büyük önem arz eder. Örneğin yazın daha sıcak renkler, kışın ise daha soft renklerin tercih edilmesi gerekebilir. Kış mevsiminde kombine göre çeşitli şekiller de montlar ve kabanlar da kombinin vazgeçilmezleri arasındadır. Eşarp bağlama şeklide önemlidir. Kıyafetin tarzına göre eşarp bağlama şekilleri olabilir. Önemli olan kıyafet ile bütünlük sağlanmasıdır.

Aslın da hem tesettür kombini hem de normal kombinler yaparken bir uyum ve bir ahenk içinde bir bütün oluşturmak gerekir. Böylece kişi kendini daha mutlu ve daha güzel hissedecektir.

 

Bir cevap yazın