Tesettür Giyim İle Şıklığı Yakalayın

 

  G.M.Z. Tesettür - ModaSelvimTesettür giyim bayanlara sunduğu birbirinden cazip fırsatlara yakından bakılarak her mevsim şık ve zarif giyim tercihleri oluşturulabilir. Bu noktada modaselvim.com adresi hızlı ve güvenilir alışveriş sitesi sunarak aradığınız modelleri parmaklarınızın ucuna getiriyor. Birbirinden özel madde başkaları ile aradığınızı kolayca bulmanızı sağlayan modaselvim her tarza ve her konsepte göre tesettür giyim tercihi ile zengin fırsatlar sunuyor. Modaselvim konseptine yakından baktığımızda öne çıkan tercihleri şu şekilde ele alabiliriz.

Öncelikle tesettür giyimde olmazsa olmaz olan başörtüsü seçeneğine alternatifler kazandıran modaselvim şal ve eşarp tercihi ile birbirinden özel renkleri ve tercihleri bir araya getiriyor.

 

Çift renkli püsküllü şal ve birbirinden özel mürdüm haki lacivert yeşil sarı ve mavi gibi renklerle eşarplar bayanlara özel tesettür giyim kombinleri sunuyor. Bu aksesuar ek olarak ayakkabı çanta ve kolye gibi tercihleri de ekleyerek özel bir tesettür giyim konseptine kavuşulabilir. Moda Selvim in diğer özel madde başlığı tercihlerine baktığımızda tesettür giyim için özel türleri barındıran giyim başlığı öne çıkıyor. Başlık altında yer alan elbise ve abiye tunik kombin ceket bordo etek yelek ve pantolon gibi tedbirlerle tesettür giyiminde renk katabilir birbirine tercihlerle şık ve işlevsel giyim tercihlerin oluşturabilirsiniz. Bu başlık altında yer alan etek modellerine yakından baktığımızda trendi yakalayacak birbirinden özel tercihler sunuluyor.

 

Deri kalem etek modeli ile siyah mont Haki lacivert ve bordo gibi renkleri sınav modaselvim süet kalem etek modeli ile şık büyüteci sunuyor özel günlerinizde giyebileceğiniz lazer kesim süet etek de rahat ve şık tasarımı ile bayanlara düzeltecek sunuyor. İp bağcıklı süet etek yanında püsküllü süet etek de benzer şekilde özel günlerinizde giyebileceğiniz tercih olarak öne çıkıyor. Dar kesim ile gençlere dönük olan metal düğme detaylı etek de davet balo ve düğünlerde giyilebilecek tercih olarak dikkat çekiyor. Benzer şekilde kuyruklu balık etek de özel günlerde size zengin fırsatlar sunuyor.

 

Eşarp ve kolyeler tarz ve görüntü sunan balık etek özel tercih oluştururken belli broşlu saloped etek de canlı renkleriyle bayanlara özel tercih oluşturuyor. Etek başlığı altında yer alan klasik olarak dikkat çeken kazayağı etek de size iş ortamında özel giyim tercihi sunuyor. İş ortamları ve resmi ortamlarda giyilebilen tesettür giyim modelleri arasında yer alan gizli yırtmaçlı kalem etek de size şıklık katarken gizli yırtmaçlı kalem eteğin siyah ve lacivert onları size özel tercihler sunuyor. Resmi ortamlara uygun perde modeller sunan modaselvim.com beli drapeli salopet etek ile kolay ve pratik tercihler oluşturuyor. Zikzak desen ve tek renk desenlerle seçenekler sunan bu modeller bayanlara özel giyim tercihleri oluşturuyor.

 

Modaselvim.com adresi diğer başlık olan abiye başlığı da özel günlerde giyebileceğiniz özel kıyafet tasarımları sunuyor tesettür giyim için özel bir başlık olan abiye başlığı bayanlar için düğün davet ve balo gibi ortamlarda şık giyinme tercihleri sunuyor. Leopar desenli abiyelerle beraber belli kendinden Kemerli abiyeler tercih sunarken püsküllü ve şifon yelekli modellerde bayanlar için özel giyim tarzları sunuyor. Bunlara ek olarak göğüs ve beli pul şeritli abiye elbise altın tasarımı ile dikkat çekiyor. Pul işlemeli abiye elbise de size ortamlarda şık ve zarif olabileceğiniz bir tercih de sunuyor. Abiye tercihleri arasında yer alan şifon yelek görünümlü abiye elbise özel görünümüyle dikkat çekerken bu modelin yeşil siyah mürdüm renkleri size özel tercihler de sunuyor.

 

Bir cevap yazın