Tesettür Giyim İle Nasıl Şık Olunur?

Tesettür giyim konusunda yeni sezonda daha şık ve gösterişli parçalar ön plana çıkmaktadır. Hem günlük hayata hem de daha özel günlerde giyilebilecek tarza uygun olan yeni sezon tesettür giyim modelleri göze çarpan yapısıyla dikkat çekmektedir. Artık tesettür giyimde de belli bir moda takip edildiği için trendler sürekli değişkenlik göstermektedir. Bu yüzden yeni sezon parçaları bulabileceğiniz bu sitede şık olabilmek adına çeşitli parçalar veya kombinler sunulmaktadır.

 

Günlük hayatta şık görünebilmek için yeni sezonda artık daha sade renklere sahip ama değişik detayların kullanıldığı modeller ön plana çıkmaktadır. Genel olarak elbise ve etek modellerinin tercih edildiği tesettür modasında renk uyumları da oldukça göze çarpan bir detay. Her tarza hitap eden çeşitli renk ve desenlerin kullanıldığı elbise, etek, tunik, tulum gibi modeller sayesinde günlük hayatta şık olmak her hanım için oldukça kolaydır. Özellikle başörtüsünün kıyafetle sağlayacağı uyum büyük önem taşır. Çünkü tüm parçaların renk ve model açısından uyumlu bir görünüme sahip olması kadınları günlük hayatta daha çekici ve şık bir hale getirir.

 

 Özel Günlerde Tesettür Şıklığı

 

Özel günlerde giyilen yeni sezon tesettür giyimde ise daha çok balık abiyeler ön plana çıkmaktadır. Kalça kısmı biraz dar ve paçalara doğru bol olmaya başlayan bu modeller düğün, nişan gibi özel günlerde kadınların modern bir şıklığa erişmesinde önemli bir rol oynar. Ayrıca kol kısmındaki bol detaylar da elbiseleri daha hoş bir havaya sokmaktadır. Bunun yanında daha düz modeller de mevcuttur. Fırfırlı detayların kullanıldığı bu modeller de daha sade bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar için uygun bir seçim olabilir.

 

Daha gösterişli olan bazı taşlı, işlemeli, dantelli modeller de yeni sezon tesettür giyimin parçalarıdır. Bu değişik modeller sayesinde özel günlerde tüm gözleri üzerinize toplamak mümkün. Ayrıca çok değişik renk ve desen seçeneklerinin kullanılması alıcılara seçim konusunda büyük kolaylık sağlar. Bu sayede herkes kendi tarzına hitap eden parçalar ile hem günlük hayatta hem de özel günlerde harika bir şıklık elde edebilir.

 

Bir cevap yazın