Tesettür Giyim İle Modaya Ayak Uydurun!

tesettür giyimHanımların modaya ne kadar düşkün oldukları ve giyinmeyi ne kadar çok sevdikleri herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Tesettür giyim kombinleme ve çeşit açısından çok fazla seçenek sunan bir giyim tarzıdır. Kombin yapma konusunda sıkıntı yaşıyor ve daha rahat, salaş şeyler giymek istiyorsanız bu sezon trend olan yün elbiseleri tercih etmenizi tavsiye ederiz. Salaş, spor, stil sahibi ve rahat giyinmeyi seven hanımlar için tesettür elbiseler kurtarıcı olacaktır.

Boyunuz kısaysa elbiselerinizi yüksek tabanlı ayakkabılarla veya topuklu ayakkabılarla kombinlemenizi öneririz. Böylece boyunuzu yükseltecek ve fizik proporsyonunuzu daha iyi yansıtmanızı sağlayacaktır. Düğünlerde abiye giymeyi sevmiyorsanız tesettür elbiselerinizi stiletto veya başka herhangi topuklu ayakkabılarla kombinleyerek düğün ve özel davetlere katılabilirsiniz. Elbisenizi seçerken gömlek ve etek kombini gibi elbiseleri tercih etmenizi ve kemer kullanmanızı öneririz. Böylece davetler ve düşünlere uygun şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

Ayrıca elbiselerinizi büyük kolyelerle kombinleyerek daha da zenginleştirmeniz ve şık bir görünüme kavuşturmanız mümkündür. Topuklu ayakkabı giyerken etek ve elbiselerinizin altından topuk boylarınızın görünmemesine dikkat etmeli, etek elbise kesimlerinizi ayakkabı seçiminizden sonra gerçekleştirmenizi öneririz. Elbiselerin altından görünen topuk boyları rüküş bir görüntüye sahip olmanıza neden olacağından bu hususa özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Tesettür giyim çok fazla seçenek sunduğundan kombinlerinizi pantolon, yelek, gömlekten yana kullanarak çok şık ve modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu sezon çokça göreceğimiz uzun yeleklerden en kısa zaman da birkaç tane edinmenizi tavsiye ederiz.

Uzun tunikler ve feraceler ile pantolon ve stiletto kombinleri yaparak özel davetlere de katılmanız mümkündür. Şık ve asil bir görüntüye sahip olmak için tek renk ve desensiz parçalar tercih etmenizi öneririz. Fazla kilolarınız var ve bunları gizlemek istiyorsanız çok fazla üzerinize yapışan veya çok bol gelen parçalar seçmekten kaçınmalısınız. Bunun yerine vücudunuzu saran ancak yapışmayan parçalar tercih etmenizi tavsiye ederiz. Bunun yanı sıra enine çizgiler yerine boyuna çizgileri ve koyu renkleri de kullanarak olduğunuzdan daha zayıf ve uzun boylu görünebilirsiniz. Ayrıca topuklu ayakkabılar da daha zarif görünmenize yardımcı olacağından tercih etmenizi öneririz.

 

Bir cevap yazın