Tesettür Giyim De Gardolabınızda Olması Gereken Kıyafetler Nelerdir?

Tesettüre yeni giren ya da girmeye hazırlanan bayanlar tesettür giyim de en fazla ihtiyaç duyacakları parçalar konusunda yeterince bilgi sahibi olmayabilirler. Bu son derece doğaldır. Ancak kısa bir araştırma yaparak alışverişe çıkmayı düşünenler için aşağıda tesettür de en çok ihtiyaç duyulan parçaları bir arada bulabilirsiniz. İşte tesettürlü bayanın gardolabında mutlaka olması gereken parçalar şunlardır:

 

 1- Siyah Bone:

 

Her daim kurtarıcı olarak bilenen siyah rengin bu özelliği bone için de geçerlidir. Kapalı bayanların her daim en çok ihtiyaç duyduğu parça hiç şüphe yok ki siyah bir bonedir. Siz de yeni tesettüre girmeyi düşünüyorsanız farklı renklerde pek çok bone almak yerine; bir kaç adet siyah boneyi gardolabınıza eklemeyi ihmal etmeyin. Siyah boneyi, farklı renk ve desenler de pek çok başörtünüz ile kombin yapabilir; hem şık hem de zarif bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

 

 2- Ferace:

 

Dış kıyafet olmadan dışarı çıkmayı düşünmeyen bayanlar için oldukça şık ve zarif duran ve her yıl popüler olmaya devam eden ferace yeni kapanan bayanların gardolabında mutlaka olması gereken parçalar arasında yer almaktadır. Ferace ilk piyasaya çıktığı günden bu yana popülerliğini artarak devam ettirmiş ve bugünde popülerliğini koruyan bir dış kıyafettir. Bu sebep ile henüz farklı pek çok dış giyim alamayacak olan bayanlara en ideal sunulabilecek parçadır ferace. Tüm yazı ve bahar aylarını başka bir dış kıyafete ihtiyaç duymadan sadece ferace ile gönül rahatlığıyla geçirebilirsiniz.

 

 3- Elbise:

 

Tesettür giyim denildiğinde geçmişten günümüze ilk akla gelen ve en çok tercih edilen parçalardan birisi de elbisedir. Bayanlara tek parça olduğu için giy- çık yapılabilecek bir pratiklik sunan elbise; sağlamış olduğu bu kolaylığın yanı sıra oldukça şıktır. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde tercih edilebilen elbisenin farklı renk ve modellerinden bir kaç adet gardolabınıza eklemenizde fayda var.

 

 4- Tunik:

 

Hem rahat hem de şık olmak isteyen bayanlar için eşsiz bir öneridir tunik. Siz de böyle düşünen bayanlardan iseniz; mutlaka bir kaç adet kendinize yakışan renklerde tunik gardolabınıza eklemelisiniz.

 

Bir cevap yazın