Tesettür Giyim De En Trend Modeller

 

    C.M.N - Sühan Dantel Detay Balık Abiye OBN235 Saks (1)        Tesettür giyim en şık kombinlerin olduğu giyim türlerinden biridir. Bu alanda her bayana uyan bir kıyafet modeli bulmak mümkün olmaktadır. En çok da tarz sahibi hanımlar bu konuda kendilerine son derece şık tasarımlar oluşturabilirler. Tesettür giyim konusunda son yıllarda çok farklı modeller piyasaya sürülmekte ve her kadın kendi bedenine uygun olan modelleri bulabilmektedir. Her geçen gün daha güzel kıyafet tasarımlarının oluşturulması her bayanı cezbetmektedir.

 

Eşarp modelleri ve muhteşem ışıltılarının ipek gömleklerle ortaya çıkardığı uyum her kadının başını döndürmekte ve her son derece ahenkli bir görünüm ortaya çıkarmaktadır. Tesettür giyim konusunda kararsız hanımlara en büyük öneri kış aylarında mutlaka pelerine önem vermeleridir. Pelerin şeklinde hazırlanan uzun paltolar hem çok şık durmakta hem de son derece sıcak tutmaktadır. Pelerin modellerinde de en çok tercih edeceğiniz renk kırmızı ya da devetüyü rengi olmalıdır. Bu iki renk diğer renklere göre çok daha güzel bir ışıltı yaymaktadır. Uzun tunik modelleri ile giyebileceğiniz pantolonlarda son yıllarda son derece şık bir kombin yaratmak için ideal ürünlerden biri olmaktadır. Tesettür pantolon modellerinde genelde üst giyim bol ve salaş olduğu için pantolonlarda dar olanlar daha çok tercih edilmektedir. Hem hatları belli etmeyen tuniklerle daha şık duruyor hem de son derece rahat bir kullanımı oluyor.

 

           Tesettür giyim konusunda bayanların alış verişlerinde en çok dikkat etmesi gereken konulardan biri de hiç şüphesiz kumaş seçimi olacaktır. Özellikle yaz aylarında hanımları bunaltmayacak ve kendilerini terletmeyecek ürünleri tercih etmeleri gerekmektedir. İnce, efil efil kumaşlar tercih edilmelidir ki bu şekilde hem güneşin zararlı ışınlarından teninizin yanmasını önleyeceksiniz hem de vücudunuzu son derece serin tutacaksınız. Bu konuda sizlere önerebileceğimiz kumaş türü şile bezi kumaşlar olacaktır. Bu kumaşlardan yapılan tunikler son derece ince ve serin kumaşlardır.

 

Genelde açık renkleri tercih edildiği için güneşi yansıtan özelliği ile yaz aylarında pis ter kokusundan da uzak durmuş olursunuz. Tesettür giyim her zaman şıklığı yakalayacağınız bir adrestir. Bu konuda bayanların çok fazla seçeneği mevcuttur. Eskiye oranla hanımların ne giyeceğim derdine son derecen üretici firmalar her konuda onlara en iyi şekilde hizmet vermektedirler. Tesettür giyimde dikkat edilmesi gereken bazı ince noktalar bulunmaktadır. Bu noktalara dikkat ettiğiniz taktirde tesettür giyim konusunda son derece şık bir hanım efendi olabilirsiniz. Güzel bir kombin yaratmak istiyorsanız mutlaka kıyafetlerinizde ki renk uyumlarına dikkat etmeniz gerekiyor.

 

Tesettür giyimde bu renk uyumunu yakalayabilirseniz o zaman girdiğiniz her ortamda kendinizi bir moda ikonu olarak görebilirsiniz. Renk uyumu nasıl yakalanır diye soruyorsanız bunun çok basit bir cevabı var. Her şeyden önemlisi baş örtüsü ve kıyafet arasında bu uyumu yakalamanız şart. Eğer kıyafetleriniz karma karışık renklerden oluşuyorsa başörtünüzü mutlaka kıyafetinizin içerisinde yer alan tek bir renkten seçmelisiniz. Karışık desenli bir örtü kıyafetlerinizle birleştiğinde sizleri karnaval kadını gösterebilir bu da hoş bir görünüm olmaz. Sonrasında eğer örtünüzü renkli olarak seçmek istiyorsanız kıyafetlerinizi daha sade tutabilirsiniz.

 

Şıklık her zaman marka giyinmek değildir ya da tarz olmak her zaman pahalı kıyafetler giymek değildir. Gerçek tarz insan pahalı ile ucuza aldığı kıyafetleri harmanlayarak ortaya son derece şık ve farklı bir kombin ortaya çıkarabilen kadındır. Bu nedenle şık ve zarif olan kadınların bu kıyafetler için tonlarca para döktüğü konulara takılmayın. Öncelikle kendinize güvenin sonrasında da size en çok yakışan tarzı belirleyerek şık tasarımlar ortaya çıkarın.

Bir cevap yazın