Tesettür Giyim Çeşitleri ve Kombin

tesettürGiyim konusunda her cinsiyetteki insanların dikkat etmesi gerekmektedir. Temiz, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri alarak her ortamda şıklığı yakalamak önemli bir konudur. Girilen her ortamda dikkatleri çekmek ve arkanızdan iyi konuşulması da bir nevi kıyafetler ile bağdaştırılmaktadır. Kötü bir giyim ya da birbiri ile yakışmayan renkler tercih edildiği zaman, üzerinizdeki ürünler ne kadar güzel olursa olsun, bu önemsenmeyecek ve genel olarak yaptığınız kombine bakılacaktır. İnsanların kendisini bilerek yani fiziğini tanıyarak giyinmesi de önemli ölçütler arasındadır.

 

Yazın cıvıl cıvıl renkler oldukça güzel gözükse de, açık renkleri kombinlemek daha zor bir durumdur. Yazın güneşin hoş günlerinde cıvıl cıvıl olmak ve doğru giyimleri yakalamak insanların kendisine kalan bir durumdur. Tesettür giyimde de aynı ölçüler geçerli olmaktadır. Ölçülü giyim isteyen tesettürlü kadınlar için şık giyinmek, renklerin her çeşidini kullanmak, iyi bir kombin yapmak önemlidir. Kırmızı renk bir tesettür tunik giyildiğinde, giyilecek diğer ürünlerin daha naif tonlarda olması gerekmektedir. Çünkü kırmızı rengi oldukça dikkat çeken bir renktir. Ya da lacivert renk bir tunik seçildiğinde, pantolonu beyaz renk seçmek faydalı olacaktır. Bebe mavisi tül şal ile de bu kombini tamamlayabilir, lacivertin koyu tonunu bu şekilde kombinleyerek bütünlüğü yakalayabilirsiniz.

 

 Tesettür Kombinler

 

Spor görünüm için bol model kot pantolonlar üzerine rahat gömlekler tercih edilerek kullanılabilmektedir. Haki renk düğmeli model tesettür tunik, beyaz pantolon ve sütlü kahve tonunda bir ince şal ile güzel görünecektir. Mürdüm rengi dantel detay ve piliseli model tunik, beyaz pantolon, toz pembe ayakkabı ve şallar ile bütünlüğü korumanız sağlanacaktır. Lazer kesim indigo ve siyah renk tunik altına beyaz pantolon kullanabilir, çok fazla renk cümbüşü yapmamak adına indigo rengi şallar ile birlikte kombini güzel ve şık şekilde tamamlayabilirsiniz. Çiçekli verev kesim mint – pudra tuniğin şal seçimi bu iki renkten bir olmalıdır. Çiçekli modellerde tunik içerisinde ağırlıkta olan renklerin kullanılması iyi bir tercih olacaktır. Farklı renkler kullanıldığında ortaya çıkan sonuç sizleri ve de çevrenizdekileri mutlu etmeyecektir.

 

Bir cevap yazın