Tesettür Giyim Alanında Yeni Ürünler

tesettür

tesettür

Kendilerine yaz tatilleri için tesettür giyim noktalarında mayo bakan müşteri kitlesi için geneli itibariyle iki tip mayo seçeneği sunulmaktadır. Bunlar yarı kapalı ve tam kapalı mayolar adıyla lanse edilmekte ve bu şekilde vitrinlerdeki yerini almaktadır. Mayoların yüzde seksen polyester, yüzde yirmi likra olması gerekçesiyle esnek ve rahat kullanımları olanaklı hale getiriyor. Otuz sekiz beden için de kırk altı beden için de uygun beden kesimlerine sahip mayolar mevcut. Kendi rengini deniz kenarlarında havuzlarda da yansıtmak isteyen için onlarca farklı renkte imal edilmiş mayo seçeneklerinin olması da sevindirici ve mutlu edici alışverişlerin önünü açıyor. Bu tesettür mayolarının en önemli özelliği ise hızlı kuruma özelliklerine sahip. Böylece yüzme ve güneşlenme aralarında hızlı kuruyan mayolar vücuda yapışmayarak kaliteli bir kullanım modeli ihtiva etmeyi başarıyor.

 

Aynı zamanda bedeni kapsayan ama sıkmayan özel bir kumaş türüne sahip olması da bir diğer olumlu etken olarak müşteri geri dönüşlerinde bildiriliyor. Klor ve tuzlu sudan etkilenmeyen mayolar geleceğin mayoları olarak şimdiden kullanılıyor. Son derece minimal ve hafif olmaları ise özellikle sık seyahat eden hanımların bavul hazırlama süreçlerine de de olumlu bir şekilde tezahür ediyor. Bir kere sipariş verilip satın alındığı takdirde uzun yıllar boyunca niteliklerinden ödün vermeden giyilebiliyor.

 

Mayolar aynı zamanda kombin seçeneklerine de açık. Kombin ile birlikte intibak kurularak tercih edilebilecek ürünlerin başında kolsuz tunikler ve de yarım iç aletler yer alıyor. Aynı zamanda tesettür mayolar istenildiği ve tercih edildiği takdirde tayt ve boneler ile birlikte de giyiliyor. Yarım ve tam kapalı mayolarda herhangi bir fiyat farkı bulunmuyor. Her bütçeye uygun fiyatları ile birlikte birden fazla satın alma avantajını da tamamen müşterinin taleplerine bırakıyor.

 

 Tesettür Giyime Uygun Ayakkabı Çeşitleri

 

Spor ve günlük ayakkabılar tesettür giyime uygun çizgileri ve tasarımları ile birlikte satılabiliyor. Bu ayakkabılar tamamen yen, nesil olup hem dayanıklı hem de hafif olmaları nedeniyle alışveriş listelerini dolduruyor. Dış materyalinde suni deri kullanılan ayakkabılar ile spor yapmak ve yürüyüş yapmak artık çok daha keyifli.

 

Bir cevap yazın