Tesettür Giyim Alanında En Gözde Ürünler

tesettürİran ve Mısır ülkelerinde popüler bir şekilde satın alınan abaya modelleri tesettür giyim noktaları tarafından Türkiye’ye getirildi. Tanıtımı yapıldıktan sonra büyük bir ilgi ve rağbet ile karşılanan bu ürünlerde çeşitli farklı modeller ve ürün tasarımları göze ilk çarpan değerler arasında. Genelde düz ve sade modeller olarak imal edilen abaya ürünlerinde çeşitli desenlere ve motiflere ev sahipliği yapmak da mümkün. Ne olursa olsun, ne giyerse giysin çiçek desenlerinden vazgeçmek istemeyen hanım müşteriler için çiçekler örülü abaya modelleri göze çarpıyor.

 

Siyah ve taba renklerinin hakim olduğu abaya modellerine çiçek eklenmesi bambaşka görsellerde ve donanımlarda şıklık yarışında olan hanımlar için de ideal bir görüntü ortamı oluşturuyor. 38 bedenden başlayan bu ürünler 52 bedene kadar uzanabiliyor. Böylece kendi bedenlerine göre giysi bulmakta zorlanan hanımlara da büyük oranda avantajlı alışverişler vaat ediliyor. Krep kumaş adı verilen özel bir kumaştan imal edilen abaya modelleri iyi bir şekilde takip edildiği takdirde indirimli ve kampanyalı fiyatların ışığında satın alınabiliyor. V yaka olan bu ürünler mevsimlik olarak da tercih edilebiliyor.

 

 Tesettür Giyim Alanında Panço ve Pelerin Modelleri

 

Panço ve pelerinler tesettür giyim kategorisi içinde yer alan diğer ürünler. Özellikle genç hanımlar tarafından tercih edilen bu ürünlerde birçok farklı biçim ve renk seçeneği sunuluyor. Kışlık pançolarda önden düğmeli modelleri ile birlikte farklı bir tarzı yansıtmayı başaran bu ürünler tesettür giyim alanında farklı ürünlere ağırlık veren hanımlar için ideal standartlara sahip. Kol kısımlarında yarasa modelleri tercih edenleri için artık panço ürünlerinde bu seçenek mevcut. Bu ürünler hem hırka biçiminde bir şıklık biçimi olarak tercih ediliyor, hem de sonbahar ve kış mevsimlerinin soğuk iklim şartlarına karşı uzun süreli bir koruma içeriyor.

 

Son çıkan modeller arasında yarım fermuarlı panço ürünleri de bulunuyor. Boyun kısmından başlayıp karın kısmına kadar simetrik bir çizgide ilerleyen fermuar bölümü farklı stillerde ürün denemek isteyen hanımlar için adeta biçilmiş kaftan. Panço modellerinde genellikle örme kaşe kumaş kullanılmaktadır. Bu ürünlerin de değişim ve iade koşulları bulunmakta.

 

Bir cevap yazın