Tesettür Giyim 2017 Modası Hangi Ürünlerden Oluşmaktdır?

 

Tesettür kıyafet üreticilerin yeni sezon için hazırlıklarını nerede ise tamamladı. Yeni sezonda kıyafet seçimlerinde bayanların seçim yapması çok zor olacak gibi görünüyor. Herkesin bütçesine ve zevkine göre ürünlerin bulunduğu tesettür giyim modası yeni sezonda da oldukça iddialı ürünleri sergiliyor.

 

2017 TESETTÜR GİYİM MODASI

 

2017 tesettür giyim modasında ön plana çıkan ürünlerden birisi fular yakalı gömlek modelleri. Zarif ve şık bir tarz oluşturan fular yakalı gömlek modelleri ile bayanlar göz alıcı olacak. Gömleklerin dışında yeni sezon montlarda da fular yakaya sahip modeller göze çarpıyor. Mont modelleri arasında bir diğer dikkat çekici model ise kapitone modelidir. Bu sezon yerini alan kapitone mont modelleri bayanların dikkatini çekiyor. Kürk yaka modellerde ön plana çıkıyor.

 

Kapitone modeller hakim olacak şekilde çift renk olarak üretilmektedir. Göze çarpan çiçek detaylı ürünler renkleri ve desenleri ile tercihlerin arasında yer almaktadır. Asker model çiçek desenleri içermektedir. Pardesülerde renk modası çok yaygın bu sene. Bordo, haki, açık mavi, vizon rengi, tozpembe ve taba renkleri pardesülerde kullanılmıştır bu sezon.

 

Fiyonk tasarımlı pardesü modellerde yine oldukça göz alıcı. Ferace kıyafet tarzını tercih eden bayanlar için pullu detaylar, yarasa model kol kısımları ve çiçek desenleri ile raflarda çok görülmektedir. Bu ferace modelleri özellikle farklı renklerde ve şık olarak üretilmiştir.

 

Elbise ve tunikler ile abiye modellerinde yine bu sezon çiçek desenleri çok görülecektir. Elbise, tunik ve abiyelerde çiçek desenleri çok sık görülmektedir raflarda. Asker tarzını stillerine yansıtan çiçek desenli gömlek ve mont desenleri öne çıkmaktadır. Jakarlı kumaşları bu sezon bayanlar sık görmeye alışmalı. Her yıl yeni sezonda yerini alan jakar kumaştan üretilmiş modeller bu sezonda yine ceketlerde ve eteklerde sıkça karşımıza çıkmaktadır. Bu modeller birçok bayanın dolabında bulunan ürünlerdir. Be sezonda yine çok sık karşınıza çıkabilir.

 

2017 tesettür modasında her bayana özgü tarzlar yaratmayı hedefleyen giyim firmalarının binlerce model arasından bayanlarında beğeneceği modeller olacaktır. Önemli olan tesettür giyimde aldığınız her ürünü birbiri ile kombin yapmaktır. Tüm kıyafetleri birbiri ile o kadar uyumlu seçmelisiniz ki tek parça gibi durması gerekir.

 

Bir cevap yazın