Tesettür Feracede Modasında Şık Kombin Önerileri

feraceTesettür dış giyim ürünleri kadınların kombinleri arasında olmazsa olmaz ürünler arasında bulunmaktadır. Kadınlar ferace kullanımı bünyesinde yaz ve kış mevsimlerinde şık kombinler oluşturabilmektedir. Günümüzde eski dönemlere göre çok daha fazla çeşit üretilmektedir. Belirtilen model çeşitleri arasında ferace giyimi de mevcut bulunmaktadır.

 

Tesettür ferace kombini içerisinde spor ve klasik detaylı ürünler bulunmaktadır. Kadınlar kullanım alanlarına göre ferace modellerinden tercihlerini gerçekleştirebilmektedir. En sık kullanılan ve rahat bir şekilde kombin yapılan modeller arasında kemerli ve fermuarlı ferace modelleri bulunmaktadır. Yaz ve kış moda renkleri göz önünde bulundurulduğu gibi ürünlerin kombinlendiği diğer ürünlere de dikkat etmek gerekmektedir.

 

 Tesettür Ferace Kombininde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Kombin durumu içerisinde ayrıntılar ve uyumlar şıklık açısından dikkat gerektiren durumlar olmaktadır. Kadınlar tesettür ferace kullanımı bünyesinde ürünlerin uyumlarına farklı özellikler bakımından önem göstermelidir. Elbise ile ferace ürünü kombini içerisinde sıklıkla kombin hataları meydana gelmektedir.

 

Aynı şekilde etek ve ferace kombini içerisinde de aynı hatalar göze çarpmaktadır.

 

Ürünlerin etek boylarının uzunluları ferace kullanımında en sık yapılan kombi hataları arasında yer almaktadır. Kadınların etek ya da elbise kullanımlarında ferace kombininde etek boylarının feraceden uzun olmamasına dikkat etmeleri şık kombin için önemli olmaktadır. Fermuarlı ferace türleri gibi düğmeli ferace tipleri içerisinde kullanılan ürünlerin klasik ya da spor uyumunu sağlaması da kombinde dikkat edilecek huşular arasında olmaktadır.

 

Tesettür Ferace ile Aksesuar Uyumu

 

Kadınlar aksesuara olarak tesettür giyim bünyesinde farklı ürünler kullanmaktadır. Diğer giyim tarzlarına göre tesettür giyim içerisinde eşarp ya da şal kullanımı mevcut bulunmaktadır. Tunik, elbise ve diğer ürünlerde olduğu gibi şal ya da eşarp kullanımı dış ürünler ile de uyum sağlamalıdır. Aksesuar seçimi bünyesinde klasik ferace kombininde genellikle eşarp kombini uygun olmaktadır.

 

Kadınlar daha spor olan tesettür ferace modellerinde şal kullanımı ile kombinlerini oluşturabilmektedir. Ayrıca ferace modelleri diğer dış giyimlere göre daha bol kesim olduğundan ufak boy eşarplar kombin içerisinde önerilmemektedir. Dış giyim, tesettür ferace bünyesindeki desen ve renkler ile uyumlu eşarp ya da şal kullanımı aksesuar seçimi içerisinde önemli olmaktadır.

 

 

Bir cevap yazın