Tesettür Ferace Modellerinde Trend Renkler Neler? 

Her dönem çok beğeni ile karşılaşan ve tesettürlü hanımların ilgisini bulunan dış giyim ürünü ferace, bu sezonda oldukça revaçta. Tesettürlü hanımlar tarafından satın alındığında çok keyif verildiği söylenen, cıvıl cıvıl renkleriyle ve desenleriyle kadınları mutlu eden ferace modelleri, çok şık renklere sahiptir.

 

Bu renk ve desen çeşitliliği sayesinde, her ortamda rahatlık ile tercih edilebilen ferace modelleri, ister klasik ister spor herkesin zevkine hitap etmektedir. Dış giyim indirim anası olarak bilinen ferace modelleri, hareketli renk seçimi ile enerjik, dinamik bir yapı sergilerken yine daha sade ve düz renk seçimi ile de olgun bir tarz ortaya koymaktadır. Bu alternatif çokluğu sayesinde, birçok kıyafet ile de çok rahat bir şekilde kombine edilebilmektedir.

 

 Zarif Renkler

 

Tesettür ferace modellerinde ön plana çıkan en başta renkler, siyah, lacivert mürdüm ve bordo renkleri söylemek mümkündür. Bilhassa mat ve hareketleri renk tonlarına sahip ferace modelleri ile kadınlar istedikleri tarzda bir uyum ortaya koyabilmektedirler. Yine sevilen ferace modellerinde, kahverengi ve zümrüt renk tonları da en sevilen modeller arasına girmektedir. Kaliteli kumaş yapısı ile uygun fermuar modelleri canlı renkler sayesinde bir elbise görünümü de vermektedir. Bu sayede hem sosyal ortamlarda rahatlıkla tercih edilebilirken hem de özel günlerde bir zariflik oluşturabilme adına tercih edebilecek dış giyim ürünüdür.

 

 Ferace Modellerin Renk Önemi

 

Tesettür modelleri, sadece bir dış giyim ürünü olmaktan çıkmıştır artık. Birçok renk ve desen sayesinde aynı zamanda çok şık bir elbise görünümü de vermektedir. Bu elbise görünümü katması sayesinde, sadece dış giyim ürün olarak değil iş yerinde sosyal ortamlarda ve özel günlerde rahatlıkla tercih edilebilir bir duruma gelmiştir. Bundan dolayı renk seçimi çok önem arz etmektedir.

 

Renk seçiminin doğru yapılması ve doğru yapılan rengin kendisini ortaya koyması için aksesuarlarında uygun renk tonlarında seçilmesi gerekmektedir. Spor bir tarz ferace stili oluşturulacak ise, feracenin rengine uygun şal ve bir spor ayakkabı ile spor bir duruş sergilenebilir. Öte yandan düz ve koyu renk bir ferace üzerine uygun tonlarda bir eşarp ve zarif bir babet ile klasik bir şıklık kazanılabilir.

 

Bir cevap yazın