Tesettür Ferace Modelleri Neden Çok Fazla Tercih Edilmektedir?

Tesettürün istediği ölçülerde giyinmek isteyen muhafazakar kadınlarımız çarşaf tercih etmemeleri sebebi ile en fazla tesettür ferace modellerine yönelmektedir. Tesettür ferace modellerine yönelmelerinin başlıca sebepleri arasında feracenin vucüt yapısını ortaya çıkarmaması ve her yerde tercih edilmesidir. Ferace modellerinin hem kullanımı oldukça pratiktir hem de tesettür giyim anlayışına uygun olmaktadır.

Feraceyi çarşaftan ayıran özelliklerin başında ise zengin renk alternatiflerinin ve zengin modellerinin olmasıdır. Tesettür feraceler uzun ve bol kesimi ile aynı gibi gözükse de aslında tesettür giyim piyasasında pek çok farklı model bulunmaktadır. Ferace modellerinde yaygın olarak kullanılan taş detayına sahip modeller daha çok özel gün ve özel organizasyonlarda tercih edilmektedir. Taşsız ferace modelleri ise günlük hayat içerisinde tesettürlü kadınlar tarafından daha fazla kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra feracelerde düz modeller olduğu gibi pile detayı ve balon kol detayına sahip modeller de bulunmaktadır.

 

 

Tesettür Ferace Modellerinde Hangi Renkler Bulunmaktadır?

Ferace modellerinde moda tasarımcıları daha çok siyah renge ağırlık vermektedir. Ama siyah rengin dışında pek çok renk seçenekleri de bulunmaktadır. Muhafazakar kadınlar siyah renkten sonra ise en çok lacivert rengine rağbet göstermektedir. Siyah ve lacivert rengin dışında haki, gri, bordo, mavi, füme ve sarı renkleri de muhafazakar kadınlar tarafından oldukça talep görmektedir. İnternet online sitelerinde ve mağazalarda bu renk alternatifleri dahilinde ferace modellerini rahatlıkla bulabilir ve bütçenizi zorlamayan uygun fiyatlar dahilinde satın alabilirsiniz.

Muhafazakar Kadınlar Neden Ferace Tercih Etmektedir?

Tesettür feracelerin hem kullanımı hem de temizlenmesi oldukça kolaydır. Ferace boyları bilek kısımlarına kadar uzun olduğundan dolayı feracenin altına giyilen taytla bile çok rahat kullanım sağlanabilmektedir. Vücut yapısını ortaya çıkarmadığından dolayı muhafazakar kadınlar oldukça rahat hareket etme imkanı elde edebilmektedir. Bu özelliklerin yanı sıra tesettür feraceler hem günlük hem de özel gün ve özel organizasyonlara uygun modeller ile tasarlanmaktadır. Temizleme işlemi ister kuru temizleme de ister çamaşır makinasında 30 derece ile kolay bir şekilde yapılmaktadır. Düğmeli ve fermuar detayına sahip olarak tasarlanan ferace modelleri her yaş kesiminden tesettürlü kadınların ilgisini çekmektedir.

 

Bir cevap yazın