Tesettür Ferace Modelleri Nasıl Giyilmelidir?

feraceMuhafazakar giyinen kadınların giyim ürünleri içerisinde büyük bir önem arz eden tesettür feraceler, her yeni sezon farklı modeller ile üretilerek tesettürlü kadınların beğenisine sunuluyor. Estetik kumaşlardan tasarlanan ürünler tesettürlü kadınların hem şıklık kazanmasına hem de rahat hareket edebilmenin keyfini sürdürmesine olanak sağlıyor.

 

Çoğunlukla sade bir çizgide tasarlanan tesettür ferace modellerinin birbirinden şık tesettür kombin seçenekleri bulunuyor. Her tesettürlü kadının zevkine ve giyim tarzına uygun şekilde kombine edilen ferace modelleri ile tesettürlü kadınlar gündelik hayatında da çabasız bir şıklık elde edebilmektedir. Tesettür ferace modellerini ister spor tarzda isterseniz de klasik giyim tarzınıza uygun şekilde kombine ederek kullanabilirsiniz. Tesettür kombin konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda yer almaktadır.

 

Tesettür Feraceleri Jeanlar ve Sade Şallar İle Kombin Yapın

 

Tesettür giyim dünyasının vazgeçilmezleri içerisinde yer alan ferace modellerine şüphesiz en fazla yakışan parçalar jean pantolonlar olmaktadır. Bej, pembe, kahve ve siyah gibi daha birçok renkteki tesettür ferace ile kullanabileceğiniz jeanlarınız sayesinde hem casual giyim anlayışınıza uygun bir görüntü kazanabilir hem de günlük hayat içerisinde rahat bir şekilde hareket edebilmektedir.

 

Tesettür ferace modellerinin başörtüsü olarak en fazla yakışan parçaları içerisinde şal modelleri yer almaktadır. Straz taş eklemeli, püsküllü ve fiyonklu gibi daha birçok seçenekle karşınıza çıkan şal modelleri ile tesettür kombinlerinizi daha uyumlu ve şık bir hale getirebilirsiniz. Mesela siyah renkli bir tesettür ferace üzerine pamuklu ve ince bir şal modeli ile tamamladığınızda ortaya modern ve trend bir görünüm çıkarmış olursunuz.

 

Aksesuarda Ve Ayakkabıda Tercihinizi Sadelikten Yana Kullanın

 

Tesettürlü kadınların olmazsa olmazları içerisinde yer alan tesettür feraceler, aksesuar konusunda daha sade parçalar ile kombinlenmesi gerekiyor. Çoğunlukla düz ve hafif salaş kesimde inen tesettür ferace modelleri, küçük omuz ya da şık bir el çantası ile hareketlendirebilirsiniz. Ferace modelleri ile tesettür kombin yaparken ayakkabılarının da sade olmasına dikkat etmelisiniz. Sneaker, babet ve bootie bot tarzında olan rahat ve sportif ayakkabı modelleri tesettür feraceniz ile her daim kombin yapabileceğiniz modeller içerisinde yer alıyor.

Bir cevap yazın